Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Ушто стојам на ставот дека екипа како Њукасл мора да игра во Премиер Лигата. :P
Боље Бурнемут или како и да се викаат да испаднат него ли Њукасл..

Член од
23 август 2010
Мислења
39.942
Поени од реакции
116.456
Кој си бе ти Мињоле? Да ти ебам тоа Џонтра Волта фацата мртва што ја носиш на тебе. Глуп, ме изнервира, требаше да си тепа Пул, малце ветер у грб да добијат со КЉоп. Али како се израдува кралот кога го даде Бентеке голот. :D

Член од
7 септември 2014
Мислења
3.430
Поени од реакции
2.113
Клоп се чува за со Челзи, ке дојдат на Стемфорд и ке ни ја дупнат глата.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Наредново коло се ми иде дека еден од Челзи и Ливерпул ќе си тепа со лаганица резултат (што не мора да значи дека ќе ја рефлектира играта). Не верувам да ќе биде тесен резултат или тесна победа на било кој од двата тима.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.802
Поени од реакции
44.102
Hurricanee :drk:

За тие што пишаа дека навивачите на сити биле погласни, по што заклучивте? Дали еднаш ги натпеаа од цел натпревар. Цело време се пееа песни на Јунајтед.
The city is yours, 20 times, LVG army и таа за Georgie Best пичеа цело време.
Оваа за Бест ја барам 100 години веќе. Ептен заразно ритамче, не знаев за кој е. :D Aма да не е друг текст со овој ритам, оти некако не ми се уклопува баш. :D

Уствари таман ќе е. :D

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Оваа за Бест ја барам 100 години веќе. Ептен заразно ритамче, не знаев за кој е. :D Aма да не е друг текст со овој ритам, оти некако не ми се уклопува баш. :D

Уствари таман ќе е. :D
Going on up to the spirit in the sky It's where I'm gonna go when I die When I die when I get layed to rest I'm gonna go on the piss with george best

Денес ечеше оваа сигурен сум. Многу е заразна дефинитивно еден од најдобрите чантови у последно време :icon_mrgr:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.802
Поени од реакции
44.102
Going on up to the spirit in the sky It's where I'm gonna go when I die When I die when I get layed to rest I'm gonna go on the piss with george best

Денес ечеше оваа сигурен сум. Многу е заразна дефинитивно еден од најдобрите чантови у последно време :icon_mrgr:
Таа е таа е, прашував пред месец дека во фан клубот, најјака песничка :D

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.825
Поени од реакции
12.262
Еве го овој. Сеоски апидрон. Тој барем навива за повеќе тимови од различни лиги. :ROFLMAO:
Донев е уствари шизофрен. Во зависност од тоа која личност ќе му се уклучи за тој тим навива. :icon_lol:

Red Man

we do what we want!
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.057
Поени од реакции
1.947
сите бевме лани да отпаднат Њукасл само Боро мислам беше против. Boooo Боро, booooooo @ManUtdChampions
Дај бе не заебавај, ако ништо друго барем за стадионот заслужуваат да играат Премиер Лига.:D По Олд Трафорд, за мене доаѓа Сент Џејмс Парк.
Ушто стојам на ставот дека екипа како Њукасл мора да игра во Премиер Лигата. :P
Па дабоме!:cool:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom