- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.925
- Поени од реакции
- 41.900
Боље Бурнемут или како и да се викаат да испаднат него ли Њукасл..Ушто стојам на ставот дека екипа како Њукасл мора да игра во Премиер Лигата.![]()
Еве го овој. Сеоски апидрон. Тој барем навива за повеќе тимови од различни лиги.АЈДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ[DOUBLEPOST=1445795509][/DOUBLEPOST]АЈДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
![]()
Оваа за Бест ја барам 100 години веќе. Ептен заразно ритамче, не знаев за кој е.Hurricanee
За тие што пишаа дека навивачите на сити биле погласни, по што заклучивте? Дали еднаш ги натпеаа од цел натпревар. Цело време се пееа песни на Јунајтед.
The city is yours, 20 times, LVG army и таа за Georgie Best пичеа цело време.
Глата веќе ви е дупната.. Вадилка ви е направена.Клоп се чува за со Челзи, ке дојдат на Стемфорд и ке ни ја дупнат глата.
Going on up to the spirit in the sky It's where I'm gonna go when I die When I die when I get layed to rest I'm gonna go on the piss with george bestОваа за Бест ја барам 100 години веќе. Ептен заразно ритамче, не знаев за кој е.Aма да не е друг текст со овој ритам, оти некако не ми се уклопува баш.
Уствари таман ќе е.![]()
Таа е таа е, прашував пред месец дека во фан клубот, најјака песничкаGoing on up to the spirit in the sky It's where I'm gonna go when I die When I die when I get layed to rest I'm gonna go on the piss with george best
Денес ечеше оваа сигурен сум. Многу е заразна дефинитивно еден од најдобрите чантови у последно време![]()
Донев е уствари шизофрен. Во зависност од тоа која личност ќе му се уклучи за тој тим навива.Еве го овој. Сеоски апидрон. Тој барем навива за повеќе тимови од различни лиги.![]()
Дај бе не заебавај, ако ништо друго барем за стадионот заслужуваат да играат Премиер Лига.сите бевме лани да отпаднат Њукасл само Боро мислам беше против. Boooo Боро, booooooo @ManUtdChampions
Па дабоме!Ушто стојам на ставот дека екипа како Њукасл мора да игра во Премиер Лигата.![]()