Припадник на полицијата претепал момче до смрт! - ПРОТЕСТИ ПРОТИВ ПОЛИЦИСКАТА БРУТАЛНОСТ

Статус
Затворена за нови мислења.

Gandradelic

Banderash
Член од
31 март 2014
Мислења
1.297
Поени од реакции
782
Нема смисла више да се прави било што....
Нека му го пафнат више и преку такво е работава.
Ќе земам сите тие организатори еден по еден да им ги кршам нозете.
Нека го остават човекот да почива во мир мамата да им ја иза.....!!!!!!!

Член од
12 август 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
2.031
Нигде у снимката не зборат дека сакаат да го заташкаат,туку дека игор бил забеган и дека се очекувало да направи убиство,и дека урковци мурковци сакаат да заташкаат ама не можело да се заташка убиство што ли мислеле они.

Кој курац е еден припадник на ЕСЗ за да се замара цела влада со него,дали сте нормални што зборите ?
Се очекувало???
Не го тргнале и тоа е злосторство.

Последно уредено:
Член од
15 јануари 2014
Мислења
2.706
Поени од реакции
1.619
Се очекувало???
Не го тргнале и тоа е злосторство.
да направи глупост тоест.И не се трга туку така припадник кој фрлил 20+ години од својот живот во служба,а државата на него фрлила илјадници евра обука.Тогаш ќе стане 10 пати по ризичен неголи сега.Во Македонија тоа е прво официјално убиство за овие 25 години од страна на полицијата,направи паралела колку убиства имаш во демократскана држава САД,па никоја влада никогаш не поднела оставка ради тоа,никогаш нема ни да поднесе.

Член од
12 август 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
2.031
да направи глупост тоест.И не се трга туку така припадник кој фрлил 20+ години од својот живот во служба,а државата на него фрлила илјадници евра обука.Тогаш ќе стане 10 пати по ризичен неголи сега.Во Македонија тоа е прво официјално убиство за овие 25 години од страна на полицијата,направи паралела колку убиства имаш во демократскана држава САД,па никоја влада никогаш не поднела оставка ради тоа,никогаш нема ни да поднесе.
Јас кога требаше да го обезбедувам Бутрос Гали само кажав дека ќе го пукам и ме тргнаа од обезбедување. Овде се очекувало дека некој нешто ќе направи.

Изгледа јас овде со деца разговарам.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.236
Поени од реакции
84.233
Кога детски им е менталитетот на нивните газди, кои водење држава го гледаат како играње со своите играчки, што очекуваш од слугите?

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Нема смисла више да се прави било што....
Нека му го пафнат више и преку такво е работава.
Ќе земам сите тие организатори еден по еден да им ги кршам нозете.
Нека го остават човекот да почива во мир мамата да им ја иза.....!!!!!!!
Организатор е БРАТ МУ! Ти ли ќе му кршиш нозе што бара правда за БРАТ МУ?! као демек стоко една дојди да ти ги скршам нозете ми го поду со тој брат ти!!!

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Член од
15 јануари 2014
Мислења
2.706
Поени од реакции
1.619
Јас кога требаше да го обезбедувам Бутрос Гали само кажав дека ќе го пукам и ме тргнаа од обезбедување. Овде се очекувало дека некој нешто ќе направи.

Изгледа јас овде со деца разговарам.
кој фактор си ти па да обезбедуваш некој ? на стадион не би те стаиле да кинеш карти не па да обезбедуваш некого.[DOUBLEPOST=1445523455][/DOUBLEPOST]
Организатор е БРАТ МУ! Ти ли ќе му кршиш нозе што вара правда за БРАТ МУ?! као демек стоко една дојфи да ти хи скршам нозете ми го поду со тој брат ти!!!

каква правда ? убиецот е во затвор,одговорните дадоа оставки.

Што повеќе од тоа ?

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.236
Поени од реакции
84.233
Дадоа оставки одкоа јавно ги разобличија за оваа и многу други работи.
А има уште....

Ако одма тогаш дадоа оставки, ќе речев браво, они тогаш како што слушнавме се занимавале со заташкување и претурање од шупљо у празно. Оставки ни на крај памет не им беа, сѐ додека некој не ја тргна затката и гомната не испливаа на површина, многу подоцна.

Член од
15 јануари 2014
Мислења
2.706
Поени од реакции
1.619
Дадоа оставки одкоа јавно ги разобличија за оваа и многу други работи.
А има уште....
и ја и ти знаеме дека нит дадоа оставки ради бомбите на зајко нит ради Мартин,но како и да е,дадоа оставки,крајната цел на протестите(тогаш) беше да дадат оставки тие двајца,нели ?

Gandradelic

Banderash
Член од
31 март 2014
Мислења
1.297
Поени од реакции
782
Организатор е БРАТ МУ! Ти ли ќе му кршиш нозе што бара правда за БРАТ МУ?! као демек стоко една дојди да ти ги скршам нозете ми го поду со тој брат ти!!!

Не го дркавај...
Многу добро ги знам правобитните протести.
Се потоа се правеше ради друга ствар.

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
кој фактор си ти па да обезбедуваш некој ? на стадион не би те стаиле да кинеш карти не па да обезбедуваш некого.[DOUBLEPOST=1445523455][/DOUBLEPOST]
каква правда ? убиецот е во затвор,одговорните дадоа оставки.

Што повеќе од тоа ?
Аххх беее... Па истиве аргументи ги имавте и пред оставките, тогаш беше доволно што Спасов е зад решетки. Овде бешњ цел систем на завери, заташкување, организирање контра протестанти (патем нив кршете им хи нозете ако некому кршите)! Имаш одговорност од цел државен врв кој треба да осговара на повеќе основи.

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Не го дркавај...
Многу добро ги знам правобитните протести.
Се потоа се правеше ради друга ствар.
Еј да? Ради која пошо и ја ги знаѓ да видиме дали се полопува.

Член од
15 јануари 2014
Мислења
2.706
Поени од реакции
1.619
Аххх беее... Па истиве аргументи ги имавте и пред оставките, тогаш беше доволно што Спасов е зад решетки. Овде бешњ цел систем на завери, заташкување, организирање контра протестанти (патем нив кршете им хи нозете ако некому кршите)! Имаш одговорност од цел државен врв кој треба да осговара на повеќе основи.

да одговараат ради убиство на припадник на МВР ? колку пати до сега требаше обама да падне ради таква работа ? 3 пута на дан ?

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
да одговараат ради убиство на припадник на МВР ? колку пати до сега требаше обама да падне ради таква работа ? 3 пута на дан ?
Што ти е со Обама муабетот не знам на што мислиш.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom