E
Epsilon
Гостин
Не знам како не ви мава на карактер ко че ги тресите овие зелени негде во кафана или чаршија, или едноставно ви плаќаат за на форум да се треска шо треба и не треба?
Каква врска има платата со разговорот?Оди во Германија земи 150 евра плата.
За Европа ми збориш или јас сонувам?Каква врска има платата со разговорот?
Не сонуваш!За Европа ми збориш или јас сонувам?
Супер, значи оди во германија и земи 150 евра плата. И кажувај дека ВМРО е најдобро нешто што може да го има Македонија.Не сонуваш!
Ни овде ни во Германија не земам плата 150 евра а ВМРО е најдоброто нешто што и се случило на МакедонијаСупер, значи оди во германија и земи 150 евра плата. И кажувај дека ВМРО е најдобро нешто што може да го има Македонија.
Абе две работи се, СДСМ и ВМРО. Двете се дно дна, а едното е поголемо од другото точно. Социјал-демократите се катастрофа, а овие многу малку подобри што значи заслужиле титула најдоброто од МакедонијаНи овде ни во Германија не земам плата 150 евра а ВМРО е најдоброто нешто што и се случило на Македонија
Испран мозок си е испран, ни со инка не вреди да се става изгледа не дихтува главата некаде.Ни овде ни во Германија не земам плата 150 евра а ВМРО е најдоброто нешто што и се случило на Македонија
Сум бил и престојувал во таа Германија и во други држави таму. Да ми ги правиш муабетиве нема смисла, како да убедуваш некој дека црното е бело.Oди гледај телевизија во Германија без слушалици или вози кола без полномошно,потоа оди истуширај се по 22:00 часто во Швајцарија,а недај боже во Англија да пушиш цигара во сопствениот автомобил во кој има непушач.
Погрешно мислење имашИспран мозок си е испран, ни со инка не вреди да се става изгледа не дихтува главата некаде.
Тогаш не си ја запознал убавоСум бил и престојувал во таа Германија и во други држави таму. Да ми ги правиш муабетиве нема смисла, како да убедуваш некој дека црното е бело.
Знаеш, ако не си прошетал и видел како е, и тераш муабетов ок, ќе разберам, ама да си прошетал и да го тераш муабетов е права трагедија.
Јас ги слушнав дека зимале провизии за изградба на автопат, дека се правеле наудрени дека некој нивен бодигард убил човек и што уште не.....Погрешно мислење имаш
Секако дека сум за власата ама од страна седаам и гледам кој што и колку направил за Македонија.
Погрешно мислење имаш
Секако дека сум за власата ама од страна седаам и гледам кој што и колку направил за Македонија.[DOUBLEPOST=1445627486][/DOUBLEPOST]
Тогаш не си ја запознал убаво
Не е испран мозок веруј. Има некој ќар од ВМРО можеби е вработен само не признава. Никој нема да се потресува ни за една ни за друга партија ако нема ќар а не па по форуми да ги браниИспран мозок си е испран, ни со инка не вреди да се става изгледа не дихтува главата некаде.
а предходната власт ? убија алфите ромче и лажираа дека се удавил во Вардар.. лично Најчевска има куп документи во медиуми пласирано за тој случај.Јас ги слушнав дека зимале провизии за изградба на автопат, дека се правеле наудрени дека некој нивен бодигард убил човек и што уште не.....
Едноставно оваа власт е како Македонија да е нивна приватна.
Ти ако не си слушнал слушни што се правеле па дојди на темава ќе дискутираме.
Нормално на се треба да се суди, нема тука сегашна претходна. Сите кои направиле криминал треба да имаат санкции.а предходната власт ? убија алфите ромче и лажираа дека се удавил во Вардар.. лично Најчевска има куп документи во медиуми пласирано за тој случај.
Нивен рекетар пред Зоил утепа човек дење пред Зоил и отиде во Србија, никој ни го запра ни го побара ...
Па и овој убиецот на девојката, што е по 20 години е сега екстрадиран и ќе му се суди, имаше помош од предходната власт, му го дадоа пасошот да избега.