wot
aloof
- Член од
- 20 мај 2008
- Мислења
- 19.689
- Поени од реакции
- 34.202
Rano e, denes otvara u kino...Некој љубезен член/ка на форумов да сподели торент за Crimson Peak по пп, добра снимка???
Rano e, denes otvara u kino...Некој љубезен член/ка на форумов да сподели торент за Crimson Peak по пп, добра снимка???
Мислам дека го имам на темава пишано порано. Или ако го немам тогаш за Декалог од истиот режисер имам 100 посто пишаноhttp://www.imdb.com/title/tt0095467/?ref_=fn_al_tt_1
пишав у темата за рецензии и тука. Препорака.
@Erich Zann ѕирни го ако веќе го немаш..
Тачно, го бива човекот и мислам до сега нема промашено филм, дефинитиво најдобар од него ми е Incendies и ради тоа ми дава надеж дека нема да оплеска со SicarioWild Tales и Enemy ги гледав и двата се одлични ама сигурно на повеќето ви се гледани затоа што често сум ги среќавал.
Режисерот на Enemy е истиот тој од Prisoners и треба да се обрне внимание на него во иднина, го бива многу.
Malce kasno ali mnogu dupki vo prikaznata i losa gluma od Khaleesi i Kyle Reese posebno, da imase drug glumec mesto nego ,filmot 2pati ke bese podobarNe znam zaso Terminator Genisys jade losi revjua. Spored mene (posle Mad Max) najdobriot blokbaster godinava.
Predobri efekti, dovolno humor, potkovana prikazna.. mi imase sve, plus nostalgicno me fati.
![]()
дај линк од катаљогов.![]()
Сега сум помалку-тапчо: ја заокружив стотката со The Godfather.![]()