Џ
Џонтра Волта
Гостин
Ова Клоп како титула си го рачунате?
Да. Според мене најдобар италијански стручњак.Имам само едно прашање до фановите на Интер. Дали Липи е добар менаџер ?
Коњ. Мурињо освои Триплете што на ниеден тренер на било која италијанска екипа не му пошло од рака, да ти појдат црнци по дома. Јасно ти сеа зашто најуспешен?Не, реално нит го рачунаме како титула нит дека ќе ја освоиме во брзо време али нема да дојде време да кажам дека ако ми ја освои во ПЛ и ЛШ дека ни е „најуспешен тренер“, како вас што ви е Мурињо![]()
Па еден од најуспешните, ја не знам што има чудно у тоа, Мурџо со Интер има 5 титули меѓу кои и Европската, прв после Хеленио Херера на кој тоа му успеало. Херара, Манчини и Мурињо ни се најуспешни тренери.Не, реално нит го рачунаме како титула нит дека ќе ја освоиме во брзо време али нема да дојде време да кажам дека ако ми ја освои во ПЛ и ЛШ дека ни е „најуспешен тренер“, како вас што ви е Мурињо![]()
Најдобар а со Интер неможеше ништо да освои. Со Баџо,Роналдо,Блан,Виери,Сидорф,Муту,ПеруциДа. Според мене најдобар италијански стручњак.
Коњ, ме заболе курот за италијанските екипи. Јас тренер што ме напушта 3 минути после финале ЛШ не можам да го гледам како госпоТ, како што го гледаш ти, па уште и да го ставам во ранг на најдобриот што сме го имале, плус да ми биде менаџер година ипол.Коњ. Мурињо освои Триплете што на ниеден тренер на било која италијанска екипа не му пошло од рака, да ти појдат црнци по дома. Јасно ти сеа зашто најуспешен?
Купер е нешто ко Бенитез, у првенство се сереше у Европа вадеше добри резултати, да му ебам тоа пурата што ја чуреше.Најдобар а со Интер неможеше ништо да освои. Со Баџо,Роналдо,Блан,Виери,Сидорф,Муту,Перуци
Си заборавил дека ви беше менаџер
Еј Роналдо да го имаш во тим и да не освоиш ништо значи дека си пацер а не најдобар .
Хектор Купер добар ли беше ?
Пу да ти ебам глупиот. Како бе не разбираш? НАЈУСПЕШЕН, значи дека има се живо освоено со Интер, РАЗБИРАШ? Ме боли кур и два месеци да ни бил тренер, битно најуспешен е. За мене е и најдобар, ама тоа е веќе друг муабет. Демек морало 30 години да ни биде тренер за да е успешен, глеам Венгер цвета во Арсенал со 2 Карлинг Купа у последни милијарда години. Ај изгуби се, се губиш у дискусииве.Коњ, ме заболе курот за италијанските екипи. Јас тренер што ме напушта 3 минути после финале ЛШ не можам да го гледам како госпоТ, како што го гледаш ти, па уште и да го ставам во ранг на најдобриот што сме го имале, плус да ми биде менаџер година ипол.
Мада, од друга страна гледам сега дека менаџер со најголем стаж ви е некој си извесен Хелено Ерера со 8 години од 60-68 кој има 3 титули во лига, 2 во ЛШ (единствените пред Моу) и ти (од инает, јасно ми е ама се сјеба) викаш дека Моу е најдобриот или како и да го нарече.
Коњ.
Не памтам ја многу многу од тој период, 6-7 години сум имал и едино нешто што сум знаел биле Неста, Салас, Михајловиќ, Стам, Манчини и Верон пошто бев за Лацио као копиљ, баш тогаш кога освоија титула а Липи бил тренер на Интер.Најдобар а со Интер неможеше ништо да освои. Со Баџо,Роналдо,Блан,Виери,Сидорф,Муту,Перуци
Си заборавил дека ви беше менаџер
Еј Роналдо да го имаш во тим и да не освоиш ништо значи дека си пацер а не најдобар .
Хектор Купер добар ли беше ?
Не можам со тебе муабет да напраам, викни го Син.Купер е нешто ко Бенитез, у првенство се сереше у Европа вадеше добри резултати, да му ебам тоа пурата што ја чуреше.[DOUBLEPOST=1444770425][/DOUBLEPOST]
Пу да ти ебам глупиот. Како бе не разбираш? НАЈУСПЕШЕН, значи дека има се живо освоено со Интер, РАЗБИРАШ? Ме боли кур и два месеци да ни бил тренер, битно најуспешен е. За мене е и најдобар, ама тоа е веќе друг муабет. Демек морало 30 години да ни биде тренер за да е успешен, глеам Венгер цвета во Арсенал со 2 Карлинг Купа у последни милијарда години. Ај изгуби се, се губиш у дискусииве.
Епа Рафа со Ливерпул освоил ЛШ, со Челзи ЛЕ, со Валенсија Шпанско. Со Интер се посрал, не се погодил кај вас, го тепале Матераци, Киву и Мота. Муабетот е што го правите како да е Стратев а не Рафа.Не памтам ја многу многу од тој период, 6-7 години сум имал и едино нешто што сум знаел биле Неста, Салас, Михајловиќ, Стам, Манчини и Верон пошто бев за Лацио као копиљ, баш тогаш кога освоија титула а Липи бил тренер на Интер.
Со Интер не можел ништо да освои ама затоа со Јуве и репрезентација све има освоено.
Многу глупа логика ова со Роналдо, затоа со Лука Тони, Перота, Гросо и Каморанези освои Светско првенство.
Добар е Купер пошто има 2 финалиња ЛШ со ВАЛЕНСИЈА!!!
Не го сакам ја Купер пошто ја спукаа со Роналдо и затоа го шитнаа овој. Така бар памтам што сум читал у Спорт.![]()
Купер е нешто ко Бенитез, у првенство се сереше у Европа вадеше добри резултати, да му ебам тоа пурата што ја чуреше.[DOUBLEPOST=1444770425][/DOUBLEPOST]
Пу да ти ебам глупиот. Како бе не разбираш? НАЈУСПЕШЕН, значи дека има се живо освоено со Интер, РАЗБИРАШ? Ме боли кур и два месеци да ни бил тренер, битно најуспешен е. За мене е и најдобар, ама тоа е веќе друг муабет. Демек морало 30 години да ни биде тренер за да е успешен, глеам Венгер цвета во Арсенал со 2 Карлинг Купа у последни милијарда години. Ај изгуби се, се губиш у дискусииве.