Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
7 октомври 2011
Мислења
3.831
Поени од реакции
3.616
Имам само едно прашање до фановите на Интер. Дали Липи е добар менаџер ?

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Не, реално нит го рачунаме како титула нит дека ќе ја освоиме во брзо време али нема да дојде време да кажам дека ако ми ја освои во ПЛ и ЛШ дека ни е „најуспешен тренер“, како вас што ви е Мурињо :)

Член од
23 август 2010
Мислења
39.944
Поени од реакции
116.464
Не, реално нит го рачунаме како титула нит дека ќе ја освоиме во брзо време али нема да дојде време да кажам дека ако ми ја освои во ПЛ и ЛШ дека ни е „најуспешен тренер“, како вас што ви е Мурињо :)
Коњ. Мурињо освои Триплете што на ниеден тренер на било која италијанска екипа не му пошло од рака, да ти појдат црнци по дома. Јасно ти сеа зашто најуспешен?

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Па еден од најуспешните, ја не знам што има чудно у тоа, Мурџо со Интер има 5 титули меѓу кои и Европската, прв после Хеленио Херера на кој тоа му успеало. Херара, Манчини и Мурињо ни се најуспешни тренери.

Еве баш сега гледам, Манчини и Херера по 7, Мурџо 5, Трапатони и Берселини по 3.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
3.831
Поени од реакции
3.616
Да. Според мене најдобар италијански стручњак.
Најдобар а со Интер неможеше ништо да освои. Со Баџо,Роналдо,Блан,Виери,Сидорф,Муту,Перуци :)

Си заборавил дека ви беше менаџер :)

Еј Роналдо да го имаш во тим и да не освоиш ништо значи дека си пацер а не најдобар .

Хектор Купер добар ли беше ?

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Коњ. Мурињо освои Триплете што на ниеден тренер на било која италијанска екипа не му пошло од рака, да ти појдат црнци по дома. Јасно ти сеа зашто најуспешен?
Коњ, ме заболе курот за италијанските екипи. Јас тренер што ме напушта 3 минути после финале ЛШ не можам да го гледам како госпоТ, како што го гледаш ти, па уште и да го ставам во ранг на најдобриот што сме го имале, плус да ми биде менаџер година ипол.
Мада, од друга страна гледам сега дека менаџер со најголем стаж ви е некој си извесен Хелено Ерера со 8 години од 60-68 кој има 3 титули во лига, 2 во ЛШ (единствените пред Моу) и ти (од инает, јасно ми е ама се сјеба) викаш дека Моу е најдобриот или како и да го нарече.

Коњ.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.944
Поени од реакции
116.464
Најдобар а со Интер неможеше ништо да освои. Со Баџо,Роналдо,Блан,Виери,Сидорф,Муту,Перуци :)

Еј Роналдо да го имаш во тим и да не освоиш ништо значи дека си пацер а не најдобар .

Купер е нешто ко Бенитез, у првенство се сереше у Европа вадеше добри резултати, да му ебам тоа пурата што ја чуреше. :D[DOUBLEPOST=1444770425][/DOUBLEPOST]
Коњ, ме заболе курот за италијанските екипи. Јас тренер што ме напушта 3 минути после финале ЛШ не можам да го гледам како госпоТ, како што го гледаш ти, па уште и да го ставам во ранг на најдобриот што сме го имале, плус да ми биде менаџер година ипол.
Мада, од друга страна гледам сега дека менаџер со најголем стаж ви е некој си извесен Хелено Ерера со 8 години од 60-68 кој има 3 титули во лига, 2 во ЛШ (единствените пред Моу) и ти (од инает, јасно ми е ама се сјеба) викаш дека Моу е најдобриот или како и да го нарече.

Коњ.
Пу да ти ебам глупиот. Како бе не разбираш? НАЈУСПЕШЕН, значи дека има се живо освоено со Интер, РАЗБИРАШ? Ме боли кур и два месеци да ни бил тренер, битно најуспешен е. За мене е и најдобар, ама тоа е веќе друг муабет. Демек морало 30 години да ни биде тренер за да е успешен, глеам Венгер цвета во Арсенал со 2 Карлинг Купа у последни милијарда години. Ај изгуби се, се губиш у дискусииве.

Џ

Џонтра Волта

Гостин

Не памтам ја многу многу од тој период, 6-7 години сум имал и едино нешто што сум знаел биле Неста, Салас, Михајловиќ, Стам, Манчини и Верон пошто бев за Лацио као копиљ, баш тогаш кога освоија титула а Липи бил тренер на Интер.
Со Интер не можел ништо да освои ама затоа со Јуве и репрезентација све има освоено.
Многу глупа логика ова со Роналдо, затоа со Лука Тони, Перота, Гросо и Каморанези освои Светско првенство.

Добар е Купер пошто има 2 финалиња ЛШ со ВАЛЕНСИЈА:icon_lol:!!!
Не го сакам ја Купер пошто ја спукаа со Роналдо и затоа го шитнаа овој. Така бар памтам што сум читал у Спорт. :D

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Купер е нешто ко Бенитез, у првенство се сереше у Европа вадеше добри резултати, да му ебам тоа пурата што ја чуреше. :D[DOUBLEPOST=1444770425][/DOUBLEPOST]
Пу да ти ебам глупиот. Како бе не разбираш? НАЈУСПЕШЕН, значи дека има се живо освоено со Интер, РАЗБИРАШ? Ме боли кур и два месеци да ни бил тренер, битно најуспешен е. За мене е и најдобар, ама тоа е веќе друг муабет. Демек морало 30 години да ни биде тренер за да е успешен, глеам Венгер цвета во Арсенал со 2 Карлинг Купа у последни милијарда години. Ај изгуби се, се губиш у дискусииве.
Не можам со тебе муабет да напраам, викни го Син.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
3.831
Поени од реакции
3.616
Јас ви ја разбирам љубовта према Мурињо. Да не беше он тешко дека ЛШ ќе освоете и тешко дека ќе имавте таков успех и тим. Ама мора целата слика да ја гледате. Исто ко нас Клоп да ни освои ПЛ и ЛШ и да речеме најдобар ни е икада.Не е ,змај е ама не е икада најдобар. Шенкли и Пејсли се пред сите 100 места безразлика на другите. Херера ви е најдобар пошто освоил и скудета и ЛШ 2 пати (ако не се лажам). Неможе пошто е во ваше доба да биде најдобар.
Бар јас така сфаќам.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Не памтам ја многу многу од тој период, 6-7 години сум имал и едино нешто што сум знаел биле Неста, Салас, Михајловиќ, Стам, Манчини и Верон пошто бев за Лацио као копиљ, баш тогаш кога освоија титула а Липи бил тренер на Интер.
Со Интер не можел ништо да освои ама затоа со Јуве и репрезентација све има освоено.
Многу глупа логика ова со Роналдо, затоа со Лука Тони, Перота, Гросо и Каморанези освои Светско првенство.

Добар е Купер пошто има 2 финалиња ЛШ со ВАЛЕНСИЈА:icon_lol:!!!
Не го сакам ја Купер пошто ја спукаа со Роналдо и затоа го шитнаа овој. Така бар памтам што сум читал у Спорт. :D
Епа Рафа со Ливерпул освоил ЛШ, со Челзи ЛЕ, со Валенсија Шпанско. Со Интер се посрал, не се погодил кај вас, го тепале Матераци, Киву и Мота. Муабетот е што го правите како да е Стратев а не Рафа.

Не е класа, јасно како ден ама не е ни просек менаџер.
Ако сакаш да се инаетиме и безврска муабети да тераме „глуп си, за кур не те бива, ова напраи, она не напраи“ можеме до сабајле ама не е тоа поентата, билдам постови и му бегам на Донев.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
3.831
Поени од реакции
3.616

:D

Член од
23 август 2010
Мислења
39.944
Поени од реакции
116.464
Добро ете Ерера па Мурињо, мада фудбалот у 45та пред наша ера и сега е светлосни години разлика. Али тоа е тоа, нема логика да не се тврди дека ни е еден од најуспешните, ете по мене најуспешен, по Турчинот мртов небитен.
Липи иначе е тренериште, тоа што немал успеси со Интер е сосема друга работа. И Бенитез немаше успеси со Интер. :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom