Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Денес ПСЖ и Фленсбург ви се зицери од ракометите.

Бонус ова од мене:

Хибино-Переира 1 1.50 Златна Копачка

Мечот се игра рано наутро во 07:30 часот. Хибино е тенисерка во налет, го освои турнирот во Ташкент и сега следат “нејзините“ турнири со оглед на тоа дека е Јапонка и оваа азиска турнеја и одговара. Телиана Переира е типичен земјаш и не се снаоѓа воопшто на брзите подлоги и искрено не разбирам зошто е 1.50. Веројатно поради ранкингот на Хибино, али таа е тенисерка што бележи одлични резултати во последно време и што тек ќе се качува на ранг листата. Мене ова ми е тежок зицер, среќно ако прати некој.

• Ми се допаѓа
Reactions: Me2
Иако не ги преферирам шпанскиве кошарки, морав да споделам тука дека вреди бар да се проба 2ка на Лаборал (1,65) зошто го засилија доста тимот. Го купија Јака Блажич, Бурусус и Шенгалија (од по познативе имиња).

Бонус ова од мене:

Мечот се игра рано наутро во 07:30 часот. Хибино е тенисерка во налет, го освои турнирот во Ташкент и сега следат “нејзините“ турнири со оглед на тоа дека е Јапонка и оваа азиска турнеја и одговара. Телиана Переира е типичен земјаш и не се снаоѓа воопшто на брзите подлоги и искрено не разбирам зошто е 1.50. Веројатно поради ранкингот на Хибино, али таа е тенисерка што бележи одлични резултати во последно време и што тек ќе се качува на ранг листата. Мене ова ми е тежок зицер, среќно ако прати некој.

Упс, упс, полека.

Ја гледав Переира пред неколку дена против Пенета, и зеде сет и генерално одигра многу добро на тврда подлога. Тоа што Хибино освои некој лев турнир во Ташкент не е некој критериум. По мене ова е ужасен коефициент кој не вреди да се одигра, иако се разбира Хибино би можела да добие.

Упс, упс, полека.

Ја гледав Переира пред неколку дена против Пенета, и зеде сет и генерално одигра многу добро на тврда подлога. Тоа што Хибино освои некој лев турнир во Ташкент не е некој критериум. По мене ова е ужасен коефициент кој не вреди да се одигра, иако се разбира Хибино би можела да добие.
Ја имам гледано Переира милион пати, се работи за распад тенисерка ако промаши 2-3 чисти топки. И Хибино ја имам гледано, стварно добро игра и е во налет. Знаеш дека азијскиве тенисери и тенисерки се многу упорни и цело време мирно си ја градат играта. Точно е дека не мора ништо да значи освоениот турнир во Азербејџан, ама мислам дека Переира ќе загуби и дека нема игра за Хибино. И нема везе што одиграла добро против Пенета, се дешава тоа понекогаш фаворитите да се опуштат. Друго е вака, кога нема изразит фаворит.

Денес ПСЖ и Фленсбург ви се зицери од ракометите.

Бонус ова од мене:

Со хендикеп мислиш или чисто?

Со хендикеп мислиш или чисто?
Чисто, избегавам да играм хендикепи. Мада ПСЖ мислам дека ќе ги натрти Загреб со едно десетина разлика сигурно.[DOUBLEPOST=1444559564][/DOUBLEPOST]Абе Скјерн-Металург граница 51.5. Колку што знам овие се Скандинавци и играат екстра брз ракомет, би требало да оди овер ова крв им ебам. Језда Металург игра на долги напади ама на гости кур што ќе умртвува теНпо, има да ги умртват според мене. :D

Последно уредено:
А некој да каже на Псж границата е 28,5 гола, нема да дадат 29? Знам Загреб се јаки дома, а у гости како играат?

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

Од прво-второ одделение некаде почнав да играм спортска и да влегувам во кладилница. Ех времиња беа тоа кога главата до шанкот не ми стигаше, ама слободно време беше тогаш дозволуваа малолетни да уплаќаат. Што нема да дозволат кога постарите од малото не праќаа нас да им уплаќаме за жените да не ги гледаат :icon_lol: Али никогаш не станав сериозен играч иако имав прилика за тоа. Како помал нормално за тогашната 50 денари минимална уплата ќе си ги наредев Ајакс, ПСВ, Селтик, Ренџерс и Јувентус и лапај 250 денари :roker:

После тоа се научив системи, синглови, дублови (откако укинаа минимум 4 натпревари по тикет), али уплатите секогаш се движеа во некоја си рамка од 200-300 денари до 500, а може и некоја илјадарка да летнеше. Јувентус еднаш со еден роднина го уплативме на 2.05 коефициент двојка за 1000ка, т.е по 500 од двајцата и 0-2 победи. Во криза беа нешто тогаш и се сеќавам мораа да победат па си ќаривме уште по една 500ка :cool:

Брат ми така посериозно игра, иако не секој ден, еднаш или двапати во неделата. Форсира пред се репрезентации и ЛШ и ЛЕ (јас кога ќе најдам сигурици таму). Верувајте европските натпреварувања се одлични за оние кои играат на фаворити, бидејќи таму фаворитите кога мора да победат, победуваат.

Јас па не можам да играм утакмица на тикет без да ѕирнам статистиката, слабост ми е едноставно иако знам дека коефициентите најмногу врз статистика се формираат. Често се заебувам кога ќе имам силно претчувство за некоја екипа, па ќе видам некоја бројка која ќе ме одврати. И таа утакмица почесто влегува одошто не. Не знам како да си помогнам веќе, бегам од сопствената среќа.

Да му ебам мртвиот надал ебати сакатото чоече 2 пати брејк не зеде 2 пати се посра на свој сервис и тоа вториот пат од 40-0 а го имам да не изгуби појќе од 5 разлика . Да дајт господ срце да те стресит следен брејк ко ќе посериш

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Одбојка Гре-Чеш на 160.5+ со 2 квота е дадена во СЛ. Вреди за сите пари.

Романија х-х
Грција х-х
Или двете 2-3 гола
Ерменија 2-3
Полска 2-3

ПСЖ и Фленсбург кецови со хендикеп, 1.90 коефицент. Ерменија 1x, 1.65, Полска кец 1.95.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom