Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не е десено ова до сега 13 гола за 13 минути да ви ебам мамицата ѓупци едниЈа имам порто ракометот да дадат помалку од 29.5 полувреме 12 имаа сега 8 за 8 минути да ги ебам и нив и одбранава од медведиве
Sent from my SM-G900F using Tapatalk

После изгубени над 150.000 денари во последните неколку месеци на никој ништо не завидувам, најдобро е да се откажите додека сте млади и без фамилија, пријателски советНа денешниов ден шо го иам и Џони мојт да подзавидит![]()

Не играм спортска веќе три дена, немам пари. Таман прошлиот викенд се вратив малце, али од понеделникот до четвртокот мајче си ебав. Прво Киргиос-Рамос 2-0 го имав и ми заврши 2-1 со тоа што на 6-5 во првиот сет циганот имаше 0-40 и не искористи. Вторникот Бердих изгуби од Куевас на тврда подлога, онака ок, и во средата две ме заебаа, не знам кои беа. Тоа ти е.Стефан ја има изиграно сингл алл ин.![]()

Босна и Херцеговина - Велс 1 2.00
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
ХМ! Ја мислам дур сме млади и без фамилија да се покоцкаме алл ин па после тоа да олабаиме. На крајот од денот 90% ке го јадат но ако не пробаш победно е.После изгубени над 150.000 денари во последните неколку месеци на никој ништо не завидувам, најдобро е да се откажите додека сте млади и без фамилија, пријателски совет

sekoja cest ako si se otkazal..ja planiram odmor da zemem i vo shuma na terapija..ova veke ne e normalno..После изгубени над 150.000 денари во последните неколку месеци на никој ништо не завидувам, најдобро е да се откажите додека сте млади и без фамилија, пријателски совет