Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ја имам порто ракометот да дадат помалку од 29.5 полувреме 12 имаа сега 8 за 8 минути да ги ебам и нив и одбранава од медведиве

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Ја имам порто ракометот да дадат помалку од 29.5 полувреме 12 имаа сега 8 за 8 минути да ги ебам и нив и одбранава од медведиве

Не е десено ова до сега 13 гола за 13 минути да ви ебам мамицата ѓупци едни

Холандија 2 и 2 до 4 @2.15
[emoji477]

Sent from my LG-D331 using Tapatalk

На денешниов ден шо го иам и Џони мојт да подзавидит :(
После изгубени над 150.000 денари во последните неколку месеци на никој ништо не завидувам, најдобро е да се откажите додека сте млади и без фамилија, пријателски совет

Си викаш италија втора трета лига отепани не се даваат голови и бараш да ставиш некоја 0-2 гола, ја наоѓаш од сите Понтедера-Римини, а таа во 9та минута 2-0 :tapp:
Играј ги 3+ ќе окапат 0-0 :toe:

Стефан ја има изиграно сингл алл ин.:icon_lol:
Не играм спортска веќе три дена, немам пари. Таман прошлиот викенд се вратив малце, али од понеделникот до четвртокот мајче си ебав. Прво Киргиос-Рамос 2-0 го имав и ми заврши 2-1 со тоа што на 6-5 во првиот сет циганот имаше 0-40 и не искористи. Вторникот Бердих изгуби од Куевас на тврда подлога, онака ок, и во средата две ме заебаа, не знам кои беа. Тоа ти е. :D

После изгубени над 150.000 денари во последните неколку месеци на никој ништо не завидувам, најдобро е да се откажите додека сте млади и без фамилија, пријателски совет
ХМ! Ја мислам дур сме млади и без фамилија да се покоцкаме алл ин па после тоа да олабаиме. На крајот од денот 90% ке го јадат но ако не пробаш победно е. :)

мајорка 0-2
каљари 3+
полска 1
грција 1
романија 2
коеф 22
уплата 50ден.
со среќа
п.с.
ракомет
охрид - пелистер 1 1,33коеф
моментално е пуштена на бет365 по мое мислење е добар тип, ако има некој некакво инфо за утакмицава нека го сподели

sekoja cest ako si se otkazal..ja planiram odmor da zemem i vo shuma na terapija..ova veke ne e normalno..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom