Па вие цвеќиња сте, Сагадин кога дрндаше за младинци во екипа и слични ваши тренери.Rabotnicki razvivaat mladi igraci 4-5 sezoni veke. Se e mackanje na oci, za 5 godini moze mak liga da se prekrsti vo internacionalna liga.
Pa kaj procita deka nie sme poarni aj kazi mi?Па вие цвеќиња сте, Сагадин кога дрндаше за младинци во екипа и слични ваши тренери.
Така идеше зборот, како и да е, ова е посериозна цел засега.Pa kaj procita deka nie sme poarni aj kazi mi?
Gleas deka pisav za 5 god nema eden mak igrac da ima radi politikata na klubovite sto rabotat bez koncept.
Сега ќе го промовираат талентот ЦогоPa kaj procita deka nie sme poarni aj kazi mi?
Gleas deka pisav za 5 god nema eden mak igrac da ima radi politikata na klubovite sto rabotat bez koncept.
Леле Цого што беше кај насСега ќе го промовираат талентот Цого![]()
Се гледаше дека е будала уште кога играше во куманово и гостуваа на градски. Кога настана тепачката па и овој ќе се тепал, се с'скаше. Нема многу памет, јака женска има патем, тоа вреди кај него.Прегледај го приврзокот 130185
Хит ми е типчево, како е уфилман тоа е нешто ненормално
Јакиот играч, па уште се потсмева на Брчков
Па во коментари Караколев му напишал, КОЈ Е ТОЈ ЃУРОСКИ ПРВ ПАТ СЛУШАМ, и овој одговорил сепак подобар е од вратарот (Брчков)![]()
На фејсбук Мишковиќ беше објавил слика со Врањеш и Мандиќ и овој кретенов напишал "најјачи трио" и Мишко го прашува во коментар "Како си брате јел играш негде", а овој му одговара " Па кад зовну у диско играм у диско, кад идем на свадби играм и тамо и тако ".Прегледај го приврзокот 130185
Хит ми е типчево, како е уфилман тоа е нешто ненормалноos:
Јакиот играч, па уште се потсмева на Брчковos:
Па во коментари Караколев му напишал, КОЈ Е ТОЈ ЃУРОСКИ ПРВ ПАТ СЛУШАМ, и овој одговорил сепак подобар е од вратарот (Брчков)os: