UEFA Champions League 2015/2016

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.502
Поени од реакции
10.257
Овие награди го изгубија кредибилитетот уште од кога Шнајдер го заебаа, ај што не освои ама не беше ни во топ три играчи. На светсконо уште толку ја усраа кога му ја дадоа наградата на Меси, а имаше и од Германија и од Аргентина многу подобри играчи од него.

Оваа награда го изгуби кредибилитетот уште пред 12-13 години.

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Ајде фанови на Меси навалете. Не ги оспорувам квалитетите на Меси, ама сезоната 2009-10 не требаше да освои и наградава на Светско не требаше да ја освои, другото се си е на место.

Rigil

Tu te reconnaîtras
Член од
14 јуни 2015
Мислења
6.640
Поени од реакции
7.774
Ова е резултатот од европската награда . Гласањето беше во живо а не претходно познати резултати.
UEFA Best Player in Europe Award

:sekcza:

1.png

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Витор Баиа - Порто и Барселона
Пауло Фереира - Челзи
Карваљо - Челзи
Нуњо Валенте - Евертон
Педро Мендеш - Тотенхем
Маниче - Челзи, Интер, Тотенхем
Деко - мислам дека ништо не напраи со кариерата
Рикардо Коста - Волзбург, Валенсија
Босингва - Челзи
Бени Мекарти - лабава кариера во Блекбурн и Вест Хем

Консисао и Коштиња веќе во поодминати години со кариера позади нив.

Споредбено со тимот на Ливерпул од 2005та, пример. Мада, ќе земем за резерва дека Ливерпул тогаш играше две финалиња за три години па ќе ги земам како тим од кој што играчите не би можеле да одат нешто напред...

Дудек - Реал (после една сезона)
Хипија - Леверкузен (после 3 сезони)
Алонсо - Реал/Баерн (после 4 сезони)
Гарсија - А. Мадрид (после 2 сезони)
Рисе - Рома (после 3 сезони)

П.С. Сега гледам дека си ме цитирал сфе да ти ебам плавокосо.
Зашто не ги стаи во заграда и годините кога заминале другите играчи од Порто освен, Деко, Карваљо и Фереира?
Сите други освен овие тројца останале во Порто уште минимум 2-3 сезони.
Озбилен си за Деко?

И што сакаш да ми кажеш со Ливерпул? Сакаш нешто да ми споредиш гигант како Ливерпул со Порто? Демек исто тежи титула со Пул и Порто?

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Зашто не ги стаи во заграда и годините кога заминале другите играчи од Порто освен, Деко, Карваљо и Фереира?
Сите други освен овие тројца останале во Порто уште минимум 2-3 сезони.
Озбилен си за Деко?

И што сакаш да ми кажеш со Ливерпул? Сакаш нешто да ми споредиш гигант како Ливерпул со Порто? Демек исто тежи титула со Пул и Порто?
Не тежи исто, поголема тежина има Порто ако глеаме како име. Ако гледаме за квалитет на играчи кои настапуваа таа сезона, поголема тежина има на Ливерпул, според мене. Со оглед на тоа што пројдоа со гол на Стиви во 90та од групи, со непостоечкиот гол на Гарсија против Челзи...
Во врска со Порто, стварно не ми текнува на нивните утакмици до финалето, да не се праам сезнајко да пишувам а да гуглам и да објаснувам како изиграле.

П.С. Се заебавам за Деко, сфе да ти ебам.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Не тежи исто, поголема тежина има Порто ако глеаме како име. Ако гледаме за квалитет на играчи кои настапуваа таа сезона, поголема тежина има на Ливерпул, според мене. Со оглед на тоа што пројдоа со гол на Стиви во 90та од групи, со непостоечкиот гол на Гарсија против Челзи...
Во врска со Порто, стварно не ми текнува на нивните утакмици до финалето, да не се праам сезнајко да пишувам а да гуглам и да објаснувам како изиграле.

П.С. Се заебавам за Деко, сфе да ти ебам.
Епа тоа е цел муабет, Мурињо со `анонимен` тим освои ЛШ.

Чек малце, а за што праиме муабет уствари?

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Епа тоа е цел муабет, Мурињо со `анонимен` тим освои ЛШ.

Чек малце, а за што праиме муабет уствари?
Тимот на Рафа исто е анинимен, во најмала рака колку што е и на Моу.
Ако ништо друг, Моу барем имаше квалитетен голман на гол, за разлика од Киркланд и Јержи.

Ич кур да не те боли за што праиме муабет, продужи да се контраш ти ебам мртвиот да ти ебам. Се објаснува а не знае за што се објаснува. Битно тука си да пишеш дека Кутињо не го бива.

:kuracc:

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Тимот на Рафа исто е анинимен, во најмала рака колку што е и на Моу.
Ако ништо друг, Моу барем имаше квалитетен голман на гол, за разлика од Киркланд и Јержи.

Ич кур да не те боли за што праиме муабет, продужи да се контраш ти ебам мртвиот да ти ебам. Се објаснува а не знае за што се објаснува. Битно тука си да пишеш дека Кутињо не го бива.

:kuracc:
У реду е дека ЛИВЕРПУЛ е анонимен тим. Шо ти е бе?
Титулата на Мурџо со Порто неможе да се спореди со никоја друга. Еве провери у последниве 20 години кои екипи ја имаат освоено титулата.

Па нормално дека нема да знам за што се објаснувам, после недела дена ме цитираш.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
У реду е дека ЛИВЕРПУЛ е анонимен тим. Шо ти е бе?
Титулата на Мурџо со Порто неможе да се спореди со никоја друга. Еве провери у последниве 20 години кои екипи ја имаат освоено титулата.

Па нормално дека нема да знам за што се објаснувам, после недела дена ме цитираш.
Тим, како колективот што настапувал бе, не како име.

100маики.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.502
Поени од реакции
10.257
Џонтра прави муабет, а не знае зошто :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:
Црвена ѕвезда бе амсалак.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Тим, како колективот што настапувал бе, не како име.

100маики.
ОК.

Џонтра прави муабет, а не знае зошто :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Црвена ѕвезда бе амсалак.
Нотингем Форест.

Последните 20 години реков бе дедо мраз.[DOUBLEPOST=1443806868][/DOUBLEPOST]
Чекај бе малку, Џонетра за кого навиваш бе брату?
За Вардар.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Не копитар, ти рече дека титулата на Моу не може да се спореди со ниту една друга, па за после тоа да прецизираш дека станува збор за последните 20 години.[DOUBLEPOST=1443807399][/DOUBLEPOST]Џонетра е појако и од Кимико :D хахахахаха

Kajgana Shop

На врв Bottom