Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
А јас па се спремам да идам на собирот... Шо ќе гледам таму...

12032105_935069756554942_3835115772758055798_n.png

А јас па се спремам да идам на собирот... Шо ќе гледам таму...
Брат на собирите не се замараме толку за утакмицата, јас на пример во главно идам за да го слушам @Scouser88 како ги ремети сите играчи и цел стручен штаб од еден до последен :D

Сакам да кажам дружењето е битно :)

Брат на собирите не се замараме толку за утакмицата, јас на пример во главно идам за да го слушам @Scouser88 како ги ремети сите играчи и цел стручен штаб од еден до последен :D

Сакам да кажам дружењето е битно :)
Хахаха, знам знам, идам обавезно, кога веќе сум во Скопје ќе ве дружам почесто.

Пошто е просечен, така? :D
Ома да се јавиш ти, знаев :D Хоџсон ги вика штом ќе сврзат некоја солидна утакмица, тоа пак не значи дека е натпросечен...барем за мене, голови се бараат и играње на многу утакмици на високо ниво. Камо среќа да ме демантира иначе за нешто вакво добро :)[DOUBLEPOST=1443770493][/DOUBLEPOST]http://www.lfconline.com/head_to_head/liverpool/vs/everton/index.shtml

Ова е целосната статистика за дуелите со Евертон
Ако се продолжи "традицијата" последниве неколку години, резултатот би бил нерешено или победа за нас. Евертон на домашен терен нема победено од сезона 2008/09, (1:0)

Последно уредено:
Резултатите се загрижувачки и застрашувачки, посебно со вакви екипи. Не може константност и ред да се створи, многу како потресени :confused:
Мака ми е до кое дереџе сме дојдени и после се лутиме кога некој ќе ни каже дека нема ни траг од "големиот" Ливерпул и дека (моментално) сме тежок просек :(

Англиската репрезентација врие од просечни играчи. :)

Кој доволно не прати фудбал ќе речи дека Смолинг, Стоунс, Хендо, Баркли, Стариџ, Руни, Кејн, Стерлинг, се просечни играчи. :)
Ингс ќе го заборавев. Кога сум кај него, дали вчера го видовте standing ovation-от кој го доби кога излезе? Ви велам јас, им влезе во срце на Скаузерите. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom