Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Клоп сака да збори, ФСГ не. Не знам како Клоп во случајов доаѓа до делот каде што би поставувал некакви услови?

:D

Tи би сакал да преговараш со некој на кој единствен услов да дојде да работи кај тебе у фирма е ти да си дадеш отказ?

:D

Tи би сакал да преговараш со некој на кој единствен услов да дојде да работи кај тебе у фирма е ти да си дадеш отказ?

Не да си дадам отказ, да ја продадам фирмата на друг :)

Каков лудак хахахахаха
12039367_10206099563821132_1727719113510310244_n.jpg

Он ова озбилно :vozbud::pos::aplauz::kruna:

Играше одлично таа година кога бевме конкурентни, да продолжеше така и да не го изедеше повредата, којзнае...викаш Морено и Џо Гомез се? :) имаат и они доста за работа...
Далеку од тоа дека Морено и Гомез се...Далеку од тоа и дека Манкиљо беше...Али на негова позиција сега го иаме Клајн, едино коа ке се оправи да се префрли на десен бек па ако успее таму нешто! Искрено најголема надеж сега ми е Роситер, по она што малце го иам гледано дечкото има потенцијал!

Офф топик...Сеа видов дека Флањо кутриот никад нема добиено поклон за роденден...Се му давале пакетчиња као демек за Нова Година :)

Далеку од тоа дека Морено и Гомез се...Далеку од тоа и дека Манкиљо беше...Али на негова позиција сега го иаме Клајн, едино коа ке се оправи да се префрли на десен бек па ако успее таму нешто! Искрено најголема надеж сега ми е Роситер, по она што малце го иам гледано дечкото има потенцијал!

Офф топик...Сеа видов дека Флањо кутриот никад нема добиено поклон за роденден...Се му давале пакетчиња као демек за Нова Година :)
Ѕверка е Роситер, ни требаат повеќе скаузери во тим :)

Со Сион ќе добијат шанса младиве играчи???

--------------------------------------------Џинџер------------------------------------------------

-------------------Џан--------------------Гомез --------------------------Сако----------------

--------------------------------------------Ален----------------------------------------------------

-----------------------Роситер-----------------------Милнер----------------------------------

------Ајб--------------------------------------------------------------------------Тешеира------

-------------------------------Ингс---------------------Ориги------------------------------------

Ја вака би играл....Е сеа незнам дали Тешеира е пријавен за ЛЕ![DOUBLEPOST=1443600822][/DOUBLEPOST]
Ѕверка е Роситер, ни требаат повеќе скаузери во тим :)
Капитени Сакузери на Ливерпул

1. Том Бромилоу
2. Џек Балмер
3. Лери Хјуз
4. Џони Вилер
5. Рони Морган
6. Тони Смит
7. Фил Томсон
8. Стивен Џерард

Последно уредено:
Со Сион ќе добијат шанса младиве играчи???

--------------------------------------------Џинџер------------------------------------------------

-------------------Џан--------------------Гомез --------------------------Сако----------------

--------------------------------------------Ален----------------------------------------------------

-----------------------Роситер-----------------------Милнер----------------------------------

------Ајб--------------------------------------------------------------------------Тешеира------

-------------------------------Ингс---------------------Ориги------------------------------------

Ја вака би играл....Е сеа незнам дали Тешеира е пријавен за ЛЕ![DOUBLEPOST=1443600822][/DOUBLEPOST]
Капитени Сакузери на Ливерпул

1. Том Бромилоу
2. Џек Балмер
3. Лери Хјуз
4. Џони Вилер
5. Рони Морган
6. Тони Смит
7. Фил Томсон
8. Стивен Џерард
Мислам дека не е Тешеира регистриран, имаше некое објаснување за тоа регистрацијата...
И овој тим со релативно млади играчи треба да има квалитет да го совлада Сион. Многу сум за да се посвети повеќе внимание на ЛЕ, а некако осеќам дека не е така :toe:

Мислам дека не е Тешеира регистриран, имаше некое објаснување за тоа регистрацијата...
И овој тим со релативно млади играчи треба да има квалитет да го совлада Сион. Многу сум за да се посвети повеќе внимание на ЛЕ, а некако осеќам дека не е така :toe:
Да да нормално сепак е големо натпреварување. Севиља привлече играчи со освојувањето на ЛЕ, еве и нас ни го собраа Конопљанка. Али сепак мислам дека на натпревар со Сион, а со оглед на тоа што и викендов имаме дерби со ресаниве (карамелите де), треба да изиграат младиве, ем да стекнат на искуство ем да се одморат искусните!
Иначе штета за Тешеира што не е пријавен, мислам дека дечкото може да блесне!

Стив Мекманаман исто бил капитен една сезона 98-99, па после тоа отиде за Реал. Мене искрено не ми текнува ама сеа баш проверував на нет.

Стив Мекманаман исто бил капитен една сезона 98-99, па после тоа отиде за Реал. Мене искрено не ми текнува ама сеа баш проверував на нет.
Можда...тогаш бев мал и зелен, сеа сум само зелен

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom