Кршење тастатури и мауси

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
laptopot mi e skrsen od ednata strana poradi igranje The Witcher :P

Во последно време многу мавам по тастатура, за среќа сеуште нема попуштено.

Иначе мавам кога играм ПЕС 6 онлајн, и таман да дадам гол, ќе ми сецне малку е тогаш, ја мавам со сета моја сила :vozbud:

На последната мисија од GTA, ми закочи цел компјутер и мораше од почеток да ја играм. Само тогаш го имам скршено маусот. :)

Последен пат пред неколку години кога искочи NFS Carbon ме дупеше спејсот за нитро ..па го откорнав ..

до сеа само од ова што е покерот на фејсбук ја имам скршено тастатурата кога со 3 А не земав

Имам 3 тестатури скршено , поради вадење копчиња нели кога ке удрам силно во нив право летат, така ми се десило 3-4 пати..
И после имам го кукиштето скрешно со нога ..
Ова копче што се уклучува компјутерот, е ова е сега залепано, иначе беше искарено:pos2:
Поради Кантер Страјк што го убиле со пиштол или го закле.

:jaj:

сум `расипал` 9 мауси од кои 4 беа на повеке од 2 дела

кривец: ogame.ba (бев 3то место и коа ке ми киднеше некоја будала а сум фрлил милиони деут ми идесе ја да се лупнам од ѕид)

јас не сум кршел ништо

3 tastaturi 2 mausa i eden LCD 22" monitor uste mi e zal za nego

inaku poslednata tastatura nastrda so mavanje od monitorot fala bogu monitorot se deformisa

Ае падна борец кај мене тастатурата. Спејсот ми клацка сеа.

Јас од нервоза скршив принтер кој што и онака беше расипан, но тастатура и глушец сеуште не. Инаку копчиња од тастатура имам вадено милиони пати и после започнувале проблеми со враќање назад.

Најчесто го лупам маусот од маса кога примам гол во 90+ на Фудбал Менаџер или мултиплеер Фифа.

Ае падна борец кај мене тастатурата. Спејсот ми клацка сеа.

Ме то.

Баш и не сакам да го кршам новото глувче (G9) и новата тастатура (G15). :nenene:

Гоа губам шо ке ми дојде на рака мавам

aman bre luge na vas bi trebalo da ve odnesat na nervno i da ostanete tamu 6 meseci pa mozebi malku ke oladite

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom