Кршење тастатури и мауси

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
najubavo e da mu mavate boksovi na monitorot najekonomicno ke projdete :pos:

ee tuka se slagam oti za 1 god 4 smeniv i 4tiot go imam kiknato 5-6 pati i se za nekoj gluposti so ne vredat ali taa e

naj naj naj interesen sum kaa sum iznerviran :nerv: a najnogu se imam iznervirano na NEED for SPEED CARBON osobeno na nekoj kanjon kaa cela trka tepam i na kraj ce maanam u nekoj drift ce rasiram po patot i od potesnata strana me preticuat taka do sega mi se imalo 3-4 pati deseno i so 2te raci udaram na tastatura niedno dugme ne ostana na nea site u vozduh a jas uste nezadovolen go facam Miki (glusecot)toa mu e prekar i so seta sila od zidot go tresnuvav .Burazerot flevai mi vika ti si :lud: a ja kaa so bese tolku raskosen kaa go fana :zlo: si vikam buraz sea dzimirinki ottebe ce ispadnat i ce :violent1:i dvajcata i pos ce ni snema municija pa ce go fanam :tapp: i poss on zavrsue vaka:pop: i zatoa covekot izbegava da bide u moja blizina kaa gubam

ја само една тастатура имам скршено и тоа се изнервирав и тоа кај шо ми стојат тастатура и моусе го лупнав од горе и тоа падна и тастатурата сите копчиња исполетаа:pos2:

Било што да играм кога не е по мое и кога губам, али онака пример глуп гол да примам или слично... одма врз тастатура со двете раци ко ќе треснам копчиња летат :uvo: Веќе 3 тастатури сменив само оваа година...:uvo:

Било што да играм кога не е по мое и кога губам, али онака пример глуп гол да примам или слично... одма врз тастатура со двете раци ко ќе треснам копчиња летат :uvo: Веќе 3 тастатури сменив само оваа година...:uvo:

хахаха...нешто слично али многу ретко...ја па не ни се нервирам...

Си го сокршив куќиштето и тестатурата кога играев FIFA 2006 па од тогаш не играам фудбал веке

bravo be vlade :vozbud: .. jas pa na fifa ka gubam od burazerot ti bar znis so se slucuva prvo :kickbox: pos pecko leta kroz pendzere :devil3: i mu :costumed2 pero ti si :banned:i dasot si a :music5::pop:

Брат, ти не си писмен.

За една игра што ја играв 3 саати и не снимав, ми се рестартира компјутерот е тогаш имаше една чаша до мене и ја удрив чашката и од чашката сокот право на тестатура, од нервоза ја искршив тестатурата. :) Ама наредниот ден си зедов тестатура од школото чисто нова:pipi:

ee tuka se slagam oti za 1 god 4 smeniv i 4tiot go imam kiknato 5-6 pati i se za nekoj gluposti so ne vredat ali taa e

naj naj naj interesen sum kaa sum iznerviran :nerv: a najnogu se imam iznervirano na NEED for SPEED CARBON osobeno na nekoj kanjon kaa cela trka tepam i na kraj ce maanam u nekoj drift ce rasiram po patot i od potesnata strana me preticuat taka do sega mi se imalo 3-4 pati deseno i so 2te raci udaram na tastatura niedno dugme ne ostana na nea site u vozduh a jas uste nezadovolen go facam Miki (glusecot)toa mu e prekar i so seta sila od zidot go tresnuvav .Burazerot flevai mi vika ti si :lud: a ja kaa so bese tolku raskosen kaa go fana :zlo: si vikam buraz sea dzimirinki ottebe ce ispadnat i ce :violent1:i dvajcata i pos ce ni snema municija pa ce go fanam :tapp: i poss on zavrsue vaka:pop: i zatoa covekot izbegava da bide u moja blizina kaa gubam
:zver:
boki a sea ka so imam "malku" poveke trojanci u kom. taka sum iznerviran so ako sestrata i kom. a preziveat vaa kriza te 4astam

Ја не ударам во тастатура туку одма ја бришам играта и цдто го кршам!!!:nerv::nerv:

Највише се иам нервирано(порано)на дота и на кантер.На дота коа ке играв и ке ми дојде некој во невидливост и ке ме ишлапа и незнам одма боксови у монитор:)За кантер нервоза до ден денес ми се ствара купувам све опрема трошам пари и одам и одеднаш читер те пука со 1 куршум у глаа.Да земеш монитор низ тераса:nerv::nerv::nerv:А до сега исто така имам истурено и млеко на тастура:)заради една скапана игра,ти идат едни човечиња од сите страни и ти неможеш да се одбраниш.Откоа истурив млекото земав играта формат делете ремув :):)све шо имав напраив и најважно цедето фризби и у канал:smir:

ja se nerviram mn ko ce igram FIFA i ko ce gajdzam samo stativa i togas strada tastaturata,isto se slucuva so dota ko ce mi gagni nekoj od nigde nekade i togas mausot strada

Никогаш не сум скршил тастатура или маус...Кога сум нервозен станувам и мавам во креветот за да не настрада ништо :)

кога се нервирав ударав на монитор со бокс,ама помал заради пес6 најмногу и сите фудбали со постојат,Сеа веке не толку,само врие ми крвта:pos2::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom