Кршење тастатури и мауси

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
Кога рејџам ради некоја игра воошто не применувам физичко насилство врз невини предмети. Почнувам да ги нервирам, тролам и замарам луѓето околу мене :D

Хах, најпаметно до сеа ;)

Кога рејџам ради некоја игра воошто не применувам физичко насилство врз невини предмети. Почнувам да ги нервирам, тролам и замарам луѓето околу мене :D
Исто ... Посебно кога играм БО на ПС3.

На wow лелееееее што имам правеноооооооо хахахахах

Пред 15 минути за малце ќе настрадаше тастатурата.... играв MW2 :nesum:

иам 2 интересни дешавки со тастатура. кога ми ја рокнаа флотата на огејм првиот пат ја акнав со тупаница тастатурава ама мислев и бирото дека ке го пробушам. моментот беше кога СИТЕ копчиња летнаа горе освен таму кај што мавнав :)

момент 2 играв кантер и имаше еден читер ама секоја партија САМО МЕНЕ ме утепуваше. како ја акнав тастатурата на пола ја прекршив!

Бокс у монитор ради WoW и секое пичкарско гинење на CS и си ојде мониторот Бог да го прости и маме да му ебам:icon_bigg

иам 2 интересни дешавки со тастатура. кога ми ја рокнаа флотата на огејм првиот пат ја акнав со тупаница тастатурава ама мислев и бирото дека ке го пробушам. моментот беше кога СИТЕ копчиња летнаа горе освен таму кај што мавнав :)

момент 2 играв кантер и имаше еден читер ама секоја партија САМО МЕНЕ ме утепуваше. како ја акнав тастатурата на пола ја прекршив!

Истата ситуација само јас од коленце ја рокнав...

Кршете мавајте дури го купуваат други за вас , ко че заработите и купите сами се надевам дека повеќе ќе ЦЕНИТЕ :smir:

тастатура и маус до сега немам скршено ама џојстик..играм фифа 10 онлајн и имаше баг му дојдеш на голманот во шестерец и тој ни брани ни ништо како дрво стои и ми дадоа гол и џојстикот од земја сите копчија излетаа и едното ме погоди во чело - да ми врати хахах !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom