Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Сањав денеска како со Роџо си правиме муабет за фудбалов наш. Јас сум капитен на тимов ама некако никогаш не сме збореле до сега. Па ми вика еве имаме 57.6 посед на топка,одма е подобра играта нели. Јас викам епа секогаш треба да е вака никој ќе нема проблем тогаш. Пред 2 години слушаше критики ? Ми вика,не добро ама ај Вила, а што ако играме со некој тим што игра на посед како пример Бетис.. Го погледнав и се разбудив.
Пуштам Спорт Клуб онака гледам Бетис води 1-2 против Хихон.
Викам 2кава Роџо ми ја кажа а јас се успав.

Се да му ебам :)

Баш ме интересира, дали разговорот ви беше на Англиски? Пошто јас во сон подобро зборувам Англиски од роден англичанец. :D

Баш ме интересира, дали разговорот ви беше на Англиски? Пошто јас во сон подобро зборувам Англиски од роден англичанец. :D

Не не македонски цепевме. Разбирал човекот :)

од дамна не сум се искажал.
против роџерс сум од првиот негов ден, но и овој пат сум против негова смена сега, бидејќи не мислам дека ниеден, буквално ниеден, тренер актуелен на светов нема да донесе подобро, ако ништо друго не сезонава.

единствено ми е криво што годините поминуваат, веќе 4та, убеден бев дека роџерс е погрешен избор, се што сакам е на крај на неговата кариера у ливерпул да не бидам во право. да ме демантира со резултати и трофеи...иако времето ептен работи против него.
единствено нешто што му го признавам и му оди во прилог е лигата, т.е. колку е тешка. нема такво нешто како сме морале да тепаме со норич дома на пример. секоја утакмица во премиер лига е супер тешка. некогаш имаш ден, некогаш не. некогаш среќа, некогаш несреќа.

да останеме во игра за 4то место на 1ви јануари, и да бидеме во игра во барем 2 купа, јас би бил среќен. до тогаш..има уште многу да се игра. се менуваат работите од коло во коло.

@the_kop и со кени имавме 10 промашени пенали, најмногу стативи во лига и по 20-30 шута на утакмица, па никој тоа не му го уважи. шо не викам дека кени е не знам каков стратег, туку дека тоа и не е баш некој показател колку еден менаџер е добар.

околу изборот на капитен не сум среќен воопшто, иако го ценам многу милнер ко играч.

на секој фан на ливерпул, домашна задача му е да биде со тимот и да го подржува тимот во секоја наредна утакмица. во тој дух: не сум фан на роџерс, но небитно, сум да остане, и сакам да успее!
не ми се допаѓаат роџерс-аут и слични. тоа не сме ние, и никогаш нема да бидеме.
тоа треба да им се остави на други клубови[DOUBLEPOST=1443378158][/DOUBLEPOST]
Во Скопје си? :)
@Peja989
ај овде ќе ти одговорам

доаѓам задуре. ќе бидам едно 2-3 недели дома. со тоа што првиот викенд ќе праам крштевки и родендени, па наредниот, ако имаме прилика, може и да гледаме утакмица ако се погоди

ако сеуште гледате, ко шо пратам во последно време нешто слабо

како и да е ве пратам што ќе се случува, ако имам шанса обавезно ќе се убацам у случај на договор

Последно уредено:
Не не, гледаме цело време заедно само што од следна утакмица менуваме место. Многу не шалтаат и конечно дојдовме до наш човек, навивач на Ливерпул. Обавезно ќе се видиме, макар пиво да испиеме едно а и ќе има можност зошто ќе играме и ЛЕ и купови, заедно со лига :)

Обавезно сме во контакт :)

ок супер, сред недела и повеќе ми одговара
каде гледате сега? од дамна никој нишо не спомнал овде, мислев дека и веќе не се собирате. него по дома

ок супер, сред недела и повеќе ми одговара
каде гледате сега? од дамна никој нишо не спомнал овде, мислев дека и веќе не се собирате. него по дома
Кај Млечен, нов кафич е на бендов Бета Хаус, така и го имаат крстено кафичот. Поранешен Рок Бар Планина, не знам дали ти текнува, одма до влезот на кафана Мома :)

Сањав денеска како со Роџо си правиме муабет за фудбалов наш. Јас сум капитен на тимов ама некако никогаш не сме збореле до сега. Па ми вика еве имаме 57.6 посед на топка,одма е подобра играта нели. Јас викам епа секогаш треба да е вака никој ќе нема проблем тогаш. Пред 2 години слушаше критики ? Ми вика,не добро ама ај Вила, а што ако играме со некој тим што игра на посед како пример Бетис.. Го погледнав и се разбудив.
Пуштам Спорт Клуб онака гледам Бетис води 1-2 против Хихон.
Викам 2кава Роџо ми ја кажа а јас се успав.

Се да му ебам :)
Баба Ванѓа со Клеопатра на македонски, ти со Роѓо!
Грујо треба да те земе како министер за надворешни :)

“I was not the only local lad. Jon Flanagan is as much a Scouser as I am. Flano was totally onboard during that big ride towards the title. Against United he tackled Rooney, van Persie and Juan Mata before there were even ten minutes on the clock. Flano makes the most of what he’s got. He’s so strong mentally, and brave. I was devastated for him when, a year later, he was out for most of the season through injury. But in March 2013, Flano was in the form of his life. He was one of the first names on the team sheet because Brendan loved him. He did the job to a T and it was great to see him enjoying it as well. I knew what it meant to him and his family. He’s a great lad and just the type of player you need in a successful squad. Flano might not get wider credit for his technique, but he’s always there for you. Liverpool fans don’t call him the Red Cafu for no reason. In the dressing room he’s also known as ‘Mini Carra’ because he has so many similar attributes."

По четврти пат ми се кочи мозилата и не успевам да го пастирам...ако некој го интересира, пошто за многу Флано е небитен ко кариерата на Гвен Стефани. Или самата Гвен Стефани.
Имам наклоност за младичов уште од прв пат кога заигра.

He’s not pretty to watch but he’s defensively excellent and leaves nothing out on the pitch either. While Alberto Moreno is more suited to the left wing-back spot, Flanagan’s defensive traits make him arguably more suited to the left-back role in the 4-3-3.

“I was not the only local lad. Jon Flanagan is as much a Scouser as I am. Flano was totally onboard during that big ride towards the title. Against United he tackled Rooney, van Persie and Juan Mata before there were even ten minutes on the clock. Flano makes the most of what he’s got. He’s so strong mentally, and brave. I was devastated for him when, a year later, he was out for most of the season through injury. But in March 2013, Flano was in the form of his life. He was one of the first names on the team sheet because Brendan loved him. He did the job to a T and it was great to see him enjoying it as well. I knew what it meant to him and his family. He’s a great lad and just the type of player you need in a successful squad. Flano might not get wider credit for his technique, but he’s always there for you. Liverpool fans don’t call him the Red Cafu for no reason. In the dressing room he’s also known as ‘Mini Carra’ because he has so many similar attributes."

По четврти пат ми се кочи мозилата и не успевам да го пастирам...ако некој го интересира, пошто за многу Флано е небитен ко кариерата на Гвен Стефани. Или самата Гвен Стефани.
Имам наклоност за младичов уште од прв пат кога заигра.

He’s not pretty to watch but he’s defensively excellent and leaves nothing out on the pitch either. While Alberto Moreno is more suited to the left wing-back spot, Flanagan’s defensive traits make him arguably more suited to the left-back role in the 4-3-3.
Абе другарот е борбен, и играше да речеме ок...Али дали е играч за освојување ПЛ?

Абе другарот е борбен, и играше да речеме ок...Али дали е играч за освојување ПЛ?
Играше одлично таа година кога бевме конкурентни, да продолжеше така и да не го изедеше повредата, којзнае...викаш Морено и Џо Гомез се? :) имаат и они доста за работа...

Клоп сака да збори, ФСГ не. Не знам како Клоп во случајов доаѓа до делот каде што би поставувал некакви услови?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom