од дамна не сум се искажал.
против роџерс сум од првиот негов ден, но и овој пат сум против негова смена сега, бидејќи не мислам дека ниеден, буквално ниеден, тренер актуелен на светов нема да донесе подобро, ако ништо друго не сезонава.
единствено ми е криво што годините поминуваат, веќе 4та, убеден бев дека роџерс е погрешен избор, се што сакам е на крај на неговата кариера у ливерпул да не бидам во право. да ме демантира со резултати и трофеи...иако времето ептен работи против него.
единствено нешто што му го признавам и му оди во прилог е лигата, т.е. колку е тешка. нема такво нешто како сме морале да тепаме со норич дома на пример. секоја утакмица во премиер лига е супер тешка. некогаш имаш ден, некогаш не. некогаш среќа, некогаш несреќа.
да останеме во игра за 4то место на 1ви јануари, и да бидеме во игра во барем 2 купа, јас би бил среќен. до тогаш..има уште многу да се игра. се менуваат работите од коло во коло.
@the_kop и со кени имавме 10 промашени пенали, најмногу стативи во лига и по 20-30 шута на утакмица, па никој тоа не му го уважи. шо не викам дека кени е не знам каков стратег, туку дека тоа и не е баш некој показател колку еден менаџер е добар.
околу изборот на капитен не сум среќен воопшто, иако го ценам многу милнер ко играч.
на секој фан на ливерпул, домашна задача му е да биде со тимот и да го подржува тимот во секоја наредна утакмица. во тој дух: не сум фан на роџерс, но небитно, сум да остане, и сакам да успее!
не ми се допаѓаат роџерс-аут и слични. тоа не сме ние, и никогаш нема да бидеме.
тоа треба да им се остави на други клубови[DOUBLEPOST=1443378158][/DOUBLEPOST]
Во Скопје си?
@Peja989
ај овде ќе ти одговорам
доаѓам задуре. ќе бидам едно 2-3 недели дома. со тоа што првиот викенд ќе праам крштевки и родендени, па наредниот, ако имаме прилика, може и да гледаме утакмица ако се погоди
ако сеуште гледате, ко шо пратам во последно време нешто слабо
како и да е ве пратам што ќе се случува, ако имам шанса обавезно ќе се убацам у случај на договор