Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.742
Поени од реакции
27.741
Maze Runner директ на двојка, без гледан кец и ми се допадна. Забавно филмче.
од The Man from UNCLE повеќе очекував, а не ми го задоволе апетитот.
сосема обратно тука
мејз ранер двојката ми беше тиња освен последната петина од филмот
а анкл е смешен, интересен, забавен филм со 2 одлични лика и актери, необичен како што и ги прави гај ричи

Член од
8 ноември 2007
Мислења
574
Поени од реакции
296
Jurassic World 2015 1080p BluRay DTS x264-SPARKS
Terminator Genisys 2015 1080p BluRay DD5.1 x264-SPARKS

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.183
Поени од реакции
10.185
сосема обратно тука
мејз ранер двојката ми беше тиња освен последната петина од филмот
а анкл е смешен, интересен, забавен филм со 2 одлични лика и актери, необичен како што и ги прави гај ричи
Ова како што реков без гледан кец. Мене па последната петина ми беше можда најтиња. Можеа без проблем со снајперчето да ја пукнат онаа д-рката и крај, без следен дел. А Вујче може зашто го фатив од моментот кога се возикаа во количињата и се пукаа, некоја минута на почетокот испуштив што може била клучна, или зашто имав очекувања за него, а на Мејз отидов без очекуванја.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.635
Поени од реакции
31.850
au ama padnav na me earl and dying girl.. kako tinejdzerka na vespa. Smesen koa treba, realen koa treba.. sve sto sakate e. Preporaka!

a toj selfless ocaj...
:place:

Коска филм коска! Со оглед на то шо и во реалниов живот, носам зад себе еден сличен настан, ќе бидам искрен дека во еден момент и заплачив на филмов, шо никош не ми се десило наназад за сцена од филм (пример на крајот од Дони Дарко сум бил со грутка в грло, е сега во овај степен понатаму појдов). Филмчиште. Браво вот!

p.s Главниов лик наликува на Бомбастичниов.

п.п.п и пи пи ес. Отприлика филмот ги содржи сите филмови кои еден љубител на ваквата уметност треба да ги има изгледано. Плус постерот од 400 blows.............сакав да му го имам за кај мене в соба.

Последно уредено:

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.681
Поени од реакции
34.172
pa i mojot avatar momentot... :3

inaku da, site referenci u filmot ako ne ste gi izgledale poditno!

inaku za bombasticniov.. :pos: poubav e nasiot. <3[DOUBLEPOST=1443334482][/DOUBLEPOST]@Anon ti bese hajpnat po paper towns ili gresam?

poso bljak!

Последно уредено:

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.742
Поени од реакции
27.741
@Anon ti bese hajpnat po paper towns ili gresam?

poso bljak!
Да, бев, се разочарав и јас. Најмногу го чекав ради Кара а уствари
80% од филмот ја немаше и ја бараа :ROFLMAO:

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
lace:

Коска филм коска! Со оглед на то шо и во реалниов живот, носам зад себе еден сличен настан, ќе бидам искрен дека во еден момент и заплачив на филмов, шо никош не ми се десило наназад за сцена од филм (пример на крајот од Дони Дарко сум бил со грутка в грло, е сега во овај степен понатаму појдов). Филмчиште. Браво вот!

p.s Главниов лик наликува на Бомбастичниов.

п.п.п и пи пи ес. Отприлика филмот ги содржи сите филмови кои еден љубител на ваквата уметност треба да ги има изгледано. Плус постерот од 400 blows.............сакав да му го имам за кај мене в соба.
Go simnav odman koa wot go preporaca. Imam za ucenje denovive da privrsam pa sigurno ke go gledam. I onaka so nedeli neam gledano film

Kajgana Shop

На врв Bottom