Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Maze Runner директ на двојка, без гледан кец и ми се допадна. Забавно филмче.
од The Man from UNCLE повеќе очекував, а не ми го задоволе апетитот.
сосема обратно тука
мејз ранер двојката ми беше тиња освен последната петина од филмот
а анкл е смешен, интересен, забавен филм со 2 одлични лика и актери, необичен како што и ги прави гај ричи

Jurassic World 2015 1080p BluRay DTS x264-SPARKS
Terminator Genisys 2015 1080p BluRay DD5.1 x264-SPARKS

сосема обратно тука
мејз ранер двојката ми беше тиња освен последната петина од филмот
а анкл е смешен, интересен, забавен филм со 2 одлични лика и актери, необичен како што и ги прави гај ричи
Ова како што реков без гледан кец. Мене па последната петина ми беше можда најтиња. Можеа без проблем со снајперчето да ја пукнат онаа д-рката и крај, без следен дел. А Вујче може зашто го фатив од моментот кога се возикаа во количињата и се пукаа, некоја минута на почетокот испуштив што може била клучна, или зашто имав очекувања за него, а на Мејз отидов без очекуванја.

au ama padnav na me earl and dying girl.. kako tinejdzerka na vespa. Smesen koa treba, realen koa treba.. sve sto sakate e. Preporaka!

a toj selfless ocaj...

:place:

Коска филм коска! Со оглед на то шо и во реалниов живот, носам зад себе еден сличен настан, ќе бидам искрен дека во еден момент и заплачив на филмов, шо никош не ми се десило наназад за сцена од филм (пример на крајот од Дони Дарко сум бил со грутка в грло, е сега во овај степен понатаму појдов). Филмчиште. Браво вот!

p.s Главниов лик наликува на Бомбастичниов.

п.п.п и пи пи ес. Отприлика филмот ги содржи сите филмови кои еден љубител на ваквата уметност треба да ги има изгледано. Плус постерот од 400 blows.............сакав да му го имам за кај мене в соба.

Последно уредено:
pa i mojot avatar momentot... :3

inaku da, site referenci u filmot ako ne ste gi izgledale poditno!

inaku za bombasticniov.. :pos: poubav e nasiot. <3[DOUBLEPOST=1443334482][/DOUBLEPOST]@Anon ti bese hajpnat po paper towns ili gresam?

poso bljak!

Последно уредено:
@Anon ti bese hajpnat po paper towns ili gresam?

poso bljak!
Да, бев, се разочарав и јас. Најмногу го чекав ради Кара а уствари
80% од филмот ја немаше и ја бараа :ROFLMAO:

[emoji14]lace:

Коска филм коска! Со оглед на то шо и во реалниов живот, носам зад себе еден сличен настан, ќе бидам искрен дека во еден момент и заплачив на филмов, шо никош не ми се десило наназад за сцена од филм (пример на крајот од Дони Дарко сум бил со грутка в грло, е сега во овај степен понатаму појдов). Филмчиште. Браво вот!

p.s Главниов лик наликува на Бомбастичниов.

п.п.п и пи пи ес. Отприлика филмот ги содржи сите филмови кои еден љубител на ваквата уметност треба да ги има изгледано. Плус постерот од 400 blows.............сакав да му го имам за кај мене в соба.

Go simnav odman koa wot go preporaca. Imam za ucenje denovive da privrsam pa sigurno ke go gledam. I onaka so nedeli neam gledano film

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom