- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 39.966
- Поени од реакции
- 116.577
Може инфо за повредите на Бејл и Рамос? Како се повредија, во дуел со противнички играч или се деси истегнување на мускул?
Во дуели со противнички играчи, Бејл беше ритнат у лист а Рамос лошо падна по фаул на противнички играч и го повреди рамото.Може инфо за повредите на Бејл и Рамос? Како се повредија, во дуел со противнички играч или се деси истегнување на мускул?
Ахам. Мислев да не почнаа уште во Септември да излегуваат на виделина Бенитез ефектите од неговите прочуени тренинзи.Во дуели со противнички играчи, Бејл беше ритнат у лист а Рамос лошо падна по фаул на противнички играч и го повреди рамото.
Такви дуели пред да дојде Бенитез беа пичкин дим за двајцава, сеа ко покосени паднаа на прв допирАхам. Мислев да не почнаа уште во Септември да излегуваат на виделина Бенитез ефектите од неговите прочуени тренинзи.![]()
Можев, ама ете...Неможеше сликите у спојлер да ги ставиш...?![]()
Се кладевме дека ќе дое смшИнтераш и дека ќе го пише ова вчера/денеска дека повредите се ради Бенчо.Ахам. Мислев да не почнаа уште во Септември да излегуваат на виделина Бенитез ефектите од неговите прочуени тренинзи.![]()
Пошто многу ти е јак хуморов а не сакам да продолжам со второоделенски шеги, објасни зошто... ?Decko, ti preklani u vtornik i sreda u 8 i pol si legnuval..
Ако бе смејте се вие ќе видите дека едини трофеј што Бенитез ќе го освои во Реал ќе биде шпанскиот куп оваа сезона. Другата нема ништо да освои и ќе биде кикнатСе кладевме дека ќе дое смшИнтераш и дека ќе го пише ова вчера/денеска дека повредите се ради Бенчо.![]()
Не му остана Погба ништо должен. Не знам дали е негов профилот, ме мрзи да барам,
Јас еве ќе ги ставам во спојлер ама кога веќе некои велат дека не се гледале скршениците од прва, сите нека ги видат ондак. Шмајхел има повраќано на терен поради ваква скршеница. Не е секако оправдување за поразот ама не и дека не влијае. Ко укочени играа.Неможеше сликите у спојлер да ги ставиш...?![]()
Евентуално.и тие од псв истото го виделе, и биле како потресени исто како Ман.у.,.... или евентуално, абе овој скрши нога ама не е од наша па ни е гајле?
Повели кликhttps://vine.co/v/eUW5X1YVOPl
Дајте некое гифче клошаров како се сопнува од на Стеф бицепсот и паѓа у ВЦ шоља.
Кому објаснуваш брат бараат алиби ебати професионалците ебати да даде господ цел тим така на носилка да ви го изваѓаат,уште читам повредата била поболна од поразот а мене кој ќе ми амортизира 6000 ден коооој ме паѓа на двознак еји тие од псв истото го виделе, и биле како потресени исто како Ман.у.,.... или евентуално, абе овој скрши нога ама не е од наша па ни е гајле?