UEFA Champions League 2015/2016

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.503
Поени од реакции
10.257
Не бе, сеа ќе почнат Факе и мкганерот со муабетите, мех 30 милиони за повреденко, еве го ногата ја искрши.

Чамберз > Шо.
На мајкати пичка,никад за Шо не сум кажал лош збор.И кога се водеше таа дискусија не јадев јас лајна,да ти ебам глупавио мозок шо ништо не памне.
Ама за тва па Нагатамо,Телеш,Хесус,Сантон,Додо >Шо

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
абе јас искрено ништо не разбирам од ова англискиве тимови.. Абе кога гледам Премиер лига мислиш богови и батиња се овие Сити па и Ман Ју, а во ЛШ се резилат .. Не сакам да провоцирам нешто не мислам ништо лошо само просто за неверување ми е како Ман Ју загуби денеска, со оглед дека газеше во квалификациите и си викам во оваа лесна група со минимум 14-15 бода ќе завршат...

Член од
16 април 2008
Мислења
2.525
Поени од реакции
2.380
абе јас искрено ништо не разбирам од ова англискиве тимови.. Абе кога гледам Премиер лига мислиш богови и батиња се овие Сити па и Ман Ју, а во ЛШ се резилат .. Не сакам да провоцирам нешто не мислам ништо лошо само просто за неверување ми е како Ман Ју загуби денеска, со оглед дека газеше во квалификациите и си викам во оваа лесна група со минимум 14-15 бода ќе завршат...
Ја гледаше утакмицата?

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.779
Поени од реакции
9.583
Јунајтед го растури ПСВ, само се случи таа лоша повреда по која сите останаа ко зашеметени, поготово во дефанзива средината и одбраната не беа воопшто координирани. Очекував со ладни глави да влезат во второ, ама и самиот ЛВГ не беше тука при себе и се изгуби тотално како и играчите. Психички го загубивме овој меч.

G

Goldie

Гостин
Јунајтед го растури ПСВ, само се случи таа лоша повреда по која сите останаа ко зашеметени, поготово во дефанзива средината и одбраната не беа воопшто координирани. Очекував со ладни глави да влезат во второ, ама и самиот ЛВГ не беше тука при себе и се изгуби тотално како и играчите. Психички го загубивме овој меч.
Какво глупо оправдување, според ова и јас можам да кажам дека младите играчи на ПСВ се уплашија на стартот и беспотребно го преценија Јунајтед додека потоа со првиот голот се охрабрија и заслужено тргнаа на сите три бода. Џабе им се на Јунајтед, воопшто не беа конкретни кон голот на ПСВ така да не заслужија да победат.. и пред и после повредата имаа бледо издание.

Член од
16 април 2008
Мислења
2.525
Поени од реакции
2.380
па ги видов само головите
Добро, така и си мислев. Само и во право си на крајот се гледа резултатот а не шансите и играта. ПСВ даде гол а имаа два шута кои би можеле да речеме дека беа шанси за гол, едниот гол си го даде Блинд сам. Само проблемот не беше ПСВ во утакмицава туку неефикасноста на Јунајтед. Мемфис даде гол, промаши две сто процентни шанси, Мата исто а имаше и уште неколку такви. Одлича игра денеска. Бркање резултат е нешто што ќе го мачи Манчестер додека е ЛВГ тренер поради неговите позициони напади. Психички пад после повредата имаше улога ама тоа не би требало да биде причина за да се изгуби утакмица ама ете се деси и тоа е тоа.

Член од
16 април 2008
Мислења
2.525
Поени од реакции
2.380
Ај буква по буква да ме разбереш...

Д А Д Е Л И Г О Л Н О В И О Т А Н Р И ?
Се лижеш кај нас во фан клуб а овде као изиграваш смешен. Биполарен си или ненормален?[DOUBLEPOST=1442358002][/DOUBLEPOST]Иначе новиот Анри мислам дека операција требаше да прави и дека нема да игра три или четири месеци.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.779
Поени од реакции
9.583
Какво глупо оправдување, според ова и јас можам да кажам дека младите играчи на ПСВ се уплашија на стартот и беспотребно го преценија Јунајтед додека потоа со првиот голот се охрабрија и заслужено тргнаа на сите три бода. Џабе им се на Јунајтед, воопшто не беа конкретни кон голот на ПСВ така да не заслужија да победат.. и пред и после повредата имаа бледо издание.
Само разликата е што квалитетот на играчите е на наша страна и доколку беа психички подготвни сите максимално по повредата гарантирам дека ПСВ ќе поминеше како Бриж. Нема оправдување сега, пораз си е пораз, но фудбалот не е само како што изгледа на ТВ да знаеш. А тоа дека се охрабриле по голот и тргнале по сите три бода мало сутра зошто ПСВ не ни се обиде да напаѓа константно и да ни прави пресинг или нешто слично. Сами тука се победивме зошто имавме катастрофална транзиција при нивните контри. А за тоа колку не беа конкретни говорат шансите на Депај што ги пропушти, како таа на Смолинг, Мата...али што е тука. Сами си ја закомпликувавме работата и победа во прво коло против ПСВ според мене беше преважна зошто и Волфсбург и ЦСКА не се воопшто наивни.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.863
Поени од реакции
10.231
Викаш го растури ПСВ ама се случи повредата после која сите биле зашеметени. Кога стигна да го растури до 23 минута? Подобри беа во секој случај ама фудбал е вие лани тепавте баррем 5-6 вакви утакмици во ПЛ

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.503
Поени од реакции
10.257
Го најдовте новиот Анри,сега го скаутирате новиот Беркамп.

Kajgana Shop

На врв Bottom