VaneStoilov
Jaeger
- Член од
- 6 јуни 2015
- Мислења
- 98
- Поени од реакции
- 13
згуглај го црвеното, на првиот проклет резултат имаш решение
Дај му линк од Google.
Јас користам bing.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
згуглај го црвеното, на првиот проклет резултат имаш решение
Дај му линк од Google.
Ни од тоа нема потреба.Ако ви фејлне Кортаната и Старт менито, одинсталирајте го Авастот.
Хммм, причина?Ако ви фејлне Кортаната и Старт менито, одинсталирајте го Авастот.
http://forums.windowscentral.com/wi...u-cortana-not-working-fix-here-hopefully.htmlХммм, причина?
Го реши ли проблемот? Мене веќе подолго време ме зафркава, кога исклучувам лаптоп ламбичките уште светат, а екранот не работи. Пробав како што напиша @haCk0r но нема промена. Прочачкав и по нет и пак нема чаре.Nemase preeska [UPDATE] [UPDATE ENDS]
Epten shitty politika zafuraa MS. Uopste ne mi se sviga.
Nego, dve stvari ne mi se jasni. Device was unplugged/plugged mi iskacase stalno, se dodeka ne gi izbrisav od control panel realtec driverot I nemav problem so zvukot. Sve avtomatski se updatira taka, na sleden restart pak ke mi go instalira? I vtoro primetiv ne mi se gasi pc-to od shut down od start. Se gasi slikata deka nema signal, ama sijalickata uste mi sveti I perkite vrtat. Moram od dugme da go gasam. A ne odi nitu na sleep, poso ne se razbuduva so mrdenje maus ili tastatura.
Mu se desaa na nekoj slicno?
Edit: eve vakvo.. hmm... izgleda se povrzani dvete nejasnotii
http://answers.microsoft.com/en-us/...n/0b1c8893-8b43-4ebc-875b-8ae187e002d0?auth=1
Го реши ли проблемот? Мене веќе подолго време ме зафркава, кога исклучувам лаптоп ламбичките уште светат, а екранот не работи. Пробав како што напиша @haCk0r но нема промена. Прочачкав и по нет и пак нема чаре.
Го реши ли проблемот? Мене веќе подолго време ме зафркава, кога исклучувам лаптоп ламбичките уште светат, а екранот не работи. Пробав како што напиша @haCk0r но нема промена. Прочачкав и по нет и пак нема чаре.
и мене исто али гајле ми е , пак можеш да го користишСе деси некој сајлент апдејт или?
На Office 2013 ми „истече“ кракот...
Конечно е решен проблемот. Фала ти многу!
- Во Power options -> Choose what the power buttons do -> Change settings.... исклучи го Turn off fast startup
- Во биос кај Virtualization technology стави Enabled
- Device Manager->Network Adapters-> Properties->Power Managment и исклучи Allow the computer to turn off this device to save power
- Инсталирај IME 9.5