Windows 10

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Ако ви фејлне Кортаната и Старт менито, одинсталирајте го Авастот.

Nemase preeska [UPDATE] [UPDATE ENDS] :D

Epten shitty politika zafuraa MS. Uopste ne mi se sviga.

Nego, dve stvari ne mi se jasni. Device was unplugged/plugged mi iskacase stalno, se dodeka ne gi izbrisav od control panel realtec driverot I nemav problem so zvukot. Sve avtomatski se updatira taka, na sleden restart pak ke mi go instalira? I vtoro primetiv ne mi se gasi pc-to od shut down od start. Se gasi slikata deka nema signal, ama sijalickata uste mi sveti I perkite vrtat. Moram od dugme da go gasam. A ne odi nitu na sleep, poso ne se razbuduva so mrdenje maus ili tastatura.

Mu se desaa na nekoj slicno?

Edit: eve vakvo.. hmm... izgleda se povrzani dvete nejasnotii :D
http://answers.microsoft.com/en-us/...n/0b1c8893-8b43-4ebc-875b-8ae187e002d0?auth=1
Го реши ли проблемот? Мене веќе подолго време ме зафркава, кога исклучувам лаптоп ламбичките уште светат, а екранот не работи. Пробав како што напиша @haCk0r но нема промена. Прочачкав и по нет и пак нема чаре.

Го реши ли проблемот? Мене веќе подолго време ме зафркава, кога исклучувам лаптоп ламбичките уште светат, а екранот не работи. Пробав како што напиша @haCk0r но нема промена. Прочачкав и по нет и пак нема чаре.

ne sum ama se nemam ebavano, mislev so clean install na win ke se sredi ama jok, isto bez drajveri mi pravi, isto i so najnovi

Некој што го имал истиот проблем и успешно го решил нека сподели метода, ќе му бидам многу благодарен. :)

Имам проблем :(
Достапен е некој кумулативен (или каков и да е) апдејт, но не може да се инсталира.
Пробав и ноќеска, пробав и сега, исто е.
Прво едвај се симнува, па потоа се рестартира неколку пати, за на крај да ми пишува на син екран дека не може да заврши и вика дека ќе направи undo на апдејтот.
Што е проблемот? Чаре некое?

• Во Power options -> Choose what the power buttons do -> Change settings.... исклучи го Turn off fast startup
  • Во биос кај Virtualization technology стави Enabled
  • Device Manager->Network Adapters-> Properties->Power Managment и исклучи Allow the computer to turn off this device to save power
  • Инсталирај IME 9.5

2007 rulz. :D
Sala na strana, go koristam 07 nekako pregleden mi e, plus na starava masina mnogu sporo go otovara 13to. :D

• Во Power options -> Choose what the power buttons do -> Change settings.... исклучи го Turn off fast startup
  • Во биос кај Virtualization technology стави Enabled
  • Device Manager->Network Adapters-> Properties->Power Managment и исклучи Allow the computer to turn off this device to save power
  • Инсталирај IME 9.5
Конечно е решен проблемот. Фала ти многу!

Sent from my SM-G360F using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom