Windows 10

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Не ми беше тоа муабетот, туку кои се недостатоците на неактивиран Виндовс 10?
DirectX нема да функционира (нема да пушта игри), исто нема да можеш МС офис да ставиш дури и да имаш лиценца за него.

Зошто не ми се стартира лаптопот?
Вчера немав дома интернет и кога го пуштив денес ми кажува:

Getting windows ready
Don`t turn off your computer

веќе пола саат и повеќе и пак не сака да тргне

чаре?

Зошто не ми се стартира лаптопот?
Вчера немав дома интернет и кога го пуштив денес ми кажува:

Getting windows ready
Don`t turn off your computer

веќе пола саат и повеќе и пак не сака да тргне

чаре?
Инсталира апдејти ако го имаш исклучено зорле големи се шансите и ич да не се стартува па ке мора да правиш реинсталација

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Инсталира апдејти ако го имаш исклучено зорле големи се шансите и ич да не се стартува па ке мора да правиш реинсталација

абдејти сами си се инсталираа досега, ама сега еве лаптопов уште не сака
у курац, кај ја сменив 7цата, лиценцирана арна си бше
што да правам сега?

абдејти сами си се инсталираа досега, ама сега еве лаптопов уште не сака
у курац, кај ја сменив 7цата, лиценцирана арна си бше
што да правам сега?
Сами се инсталираат али кога се гаси или рестатира ти пишува Getting windows ready
Don`t turn off your computer сигурно го имаш зорле исклучено ,а тогаш баш за тоа време прави најбитни измени во системот

Сами се инсталираат али кога се гаси или рестатира ти пишува Getting windows ready
Don`t turn off your computer сигурно го имаш зорле исклучено ,а тогаш баш за тоа време прави најбитни измени во системот

Ја извадив батеријата од лаптоп и се стартира после тоа

шуќур.

Сега втор пат ми се појави следново: веднаш ко ќе се уклучи Виндоусот ми пишва дека се појавил проблем со Старт менито и со Кортаната и ми дава една опција: Sign out и после се појавува тој лог ин скринот. Му се појавува некому следново?

Сега втор пат ми се појави следново: веднаш ко ќе се уклучи Виндоусот ми пишва дека се појавил проблем со Старт менито и со Кортаната и ми дава една опција: Sign out и после се појавува тој лог ин скринот. Му се појавува некому следново?
Рестарт само, Sign out не помага

Рестарт само, Sign out не помага
Од ко ќе му направев sign out па после sign in, се си беше в ред. Погуглав малку и прочитав дека многу се жалеле за истиот проблем и од Мајкрософт рекле дека со тек на време ќе се среди. Денеска воопшто не ми се појави тој проблем.

Од ко ќе му направев sign out па после sign in, се си беше в ред. Погуглав малку и прочитав дека многу се жалеле за истиот проблем и од Мајкрософт рекле дека со тек на време ќе се среди. Денеска воопшто не ми се појави тој проблем.
Ќе средат со апдејтите, се очекува овој баг да биде среден некаде Октомври колу што разбрав.

capture.jpg

Дечки, што ќе биде ако ја исклучам локацијата? И на мобилниот не преферирам да ми е уклучена па сега приметив дека и тука има опција за неа.
А, и за bluetooth-от... Автоматски ми беше уклучен. Трга од батеријата?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom