Македонија - Грција 18:00 05.09.2015

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
Сакам да бидам оптимист ама со психоно Србиновски на клупа.... КАКО? Додуша Заре е Селекторот овој е грејач на столче ама тоа е што е. Со Господ Напред!

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.908
Поени од реакции
7.477
Леле колку оптимисти има овде:icon_mrgr:
Што побрзо сфатите дека ќе не растурат,толку полесно ќе го поднесете тоа и нема да се нервирате :D

Член од
13 септември 2008
Мислења
556
Поени од реакции
307
Не ја изиграв против нас ама мислам дека објектино се класа над нас, ама јас секогаш се надевам на чуда, мада во кошарката тоа е малку потешко, со овој дрво тренер слабо ќе биди, најмногу ме плаши нашиот безидеен напад, друго ништо, мислам дека играме добра одбрана, е сеа дали ке биде доволно за достојно претстаување на денешниот меч ќе видиме, составот што го одбраа е и по мој вкус, сега за сега, некако Владо ми е деконцентриран, слабо ги разигрува другите, и војдан ми е надвор од форма, самарот секогаш е надвор од форма, ме бендисува ангажираноста на Стојан, ама не е сепак доволно. Сепак прогнозата моја е +10-15 за Грција.

Член од
14 април 2010
Мислења
4.701
Поени од реакции
6.087
Едно не ми е јасно, како нашиве новианри вадат бројки од ракав, па дали се нормални што тропаат, па ако има повеќе од 200 луѓе наши таму нека бидат среќни, највеќе и за ваквата атмосвера и кај навивачите е поторно новото раководство на КФМ со нивните глупи потези. Ќе појдам од мене се миселв ако има некоја опција за гледање две- три утакмици да ме кошта се на се 150 евра да одам да гледам, ама после смената на Џикиќ не ми се гледа ни првенствово, жал ми е само за кошаркарите.

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.187
Поени од реакции
10.200
Има некој инфо освен нашава дали и другите утакмици од групава ќе ги пренесува Шител? :D

комшијаTи

Комшија Ти
Член од
21 ноември 2013
Мислења
6.340
Поени од реакции
5.438
Исто и јас, не сум разочаран одиграчите туку од селекторот и целата багра позади и затоа не сум оптимист

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.701
Поени од реакции
25.109
На кој канал ќе се дава баскетот? или подобро дајте стрим ако има

Член од
25 јуни 2007
Мислења
2.307
Поени од реакции
1.134
Едно не ми е јасно, како нашиве новианри вадат бројки од ракав, па дали се нормални што тропаат, па ако има повеќе од 200 луѓе наши таму нека бидат среќни, највеќе и за ваквата атмосвера и кај навивачите е поторно новото раководство на КФМ со нивните глупи потези. Ќе појдам од мене се миселв ако има некоја опција за гледање две- три утакмици да ме кошта се на се 150 евра да одам да гледам, ама после смената на Џикиќ не ми се гледа ни првенствово, жал ми е само за кошаркарите.
Па од тука незнам колку отишле бидејќи стварно не се створи некоја атмосфера за ова првенство, мада нашите кошаркари се тие што се и не се они криви за игрите заткулисни и баш поради тоа мислам дека сепак заслужуваат поддршка. На крајот на краиштата секоја наша репрезентација заслужува навивачка поддршка посебно на некое првенство и плус на првенство што се одржува во близина. Е сеа и ја сум на истото мислење дека за разлика од претходното на ова можеби отпатуваа помалку навивачи од тука но не треба да се заборави дека има доста Македонци во Хрватска и Словенија кои можат да присуствуваат на дел од овие утакмици.
Јас исто планирав да одам бар на неколку утакмици, ем подршка за нашите и следење на ЕП, плус мала шетња и зезање таман кога можат и да се спои празник со викенд, но поради некои обавези бев спречен. Иначе бидејќи карти преку нет можеа да се купат за секоја уткамица посебно а и смештај се наоѓа во Загреб за солидна цена, мислам дека со 150 евра за 3 уткамици да фатиш може да се помине.

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
Со овој состав и една утакмица да победиме треба низ триумфалната порта да ги пренесеме на раце.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.983
Поени од реакции
7.125
Ајде барем нека ги намачат колку толку, да биде пораз испод 10 :angel:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop