nerd alertJас едваj го чекам bitch fight-от во Civil War
Natasha is totally kicking Scarlet's ass
Down with the Witch!
Кога сме каj тоа, отидов да глеам Age of Ultron
I love me some genius, billionaire, playboy, philanthropistnerd alert
yea, they dont dig nerds.I love me some genius, billionaire, playboy, philanthropist
Ќе бев тотално задоволен ако се одлучеа да го направат целосно анимиран како Final Fantasy Advent Children, нормално со CGI од 2015.има изгледа некој leak од трејлер на Warcraft, does not look promising
Не обрнувај многу внимание има истрескано доста глупости за многу култни филмови.....
eternal sunshine>mr nobody
од кај ги нарачуваш?
zavvi.comод кај ги нарачуваш?
Колнати сме, Ирина мене многу ми се допадна. Напредна приказна за тоа време од пред 40-тина години, и смел потег на Коле Ангеловски да го сними. Не ме ни чуди што во едно интервју Ангеловски викаше дека од тогашната МРТ не му го прифатиле филмот, па морал да го праќа во Белград. Одлична глума со одлични глумци, Бата Живоиновиќ, Неда Арнериќ, Мето Јовановски. Ѕирни го па очекувам и твое мислење.zavvi.com
“Колнати сме, Ирина“ викаш одличен, а? Одма ми се искачи на вочлиста кај нашиве филмови
Ми цркна пред некое време хард дискот од 3 тера полн со филмови, и ми го убрза планот за блуреј колекција... до тогаш чував се од 7ца моја нагоре, сеа само 9ките, а 10ките планирам на долг рок да ги соберам на оргинални цедеа.. тоа ми е целта на филмски план