Del Boy
You plonker!
- Член од
- 28 септември 2012
- Мислења
- 12.639
- Поени од реакции
- 40.048
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Годинава? Ја неам глеано од 96-та навака боље акција.Тоа им е работа бе друже, бараат недостатоци кај популарни филмови и праат да изгледа хумористично, башка убоо си кажа чоекот подобра акција нема годинава а токму тоа неколку форумџии пробуваа да ти објаснат пред некој ден
Пффффф заеби фаца, Даниел Крег коа ќе облече костум нема чоек на планетава што изгледа по Бонд од него
Какви суперхерои бре, ја претераа... Секоја година по 10 вакви филма. Бетмени, супермени, курци палци марвел ти реков ми рече.
Разбирам јас ама за секој суперхерој по 5 филма имат. Се кладам следна година ќе имат филм бетмен vs робин, пошо гледав веќе такви комбинации почнаа.
Таму е ќешот па удри ајде. Многу јасно.
Уствари ко ќе видиш се ти е до вкусот, ама шо е многу, многу е.
Какви суперхерои бре, ја претераа... Секоја година по 10 вакви филма. Бетмени, супермени, курци палци марвел ти реков ми рече.
Разбирам јас ама за секој суперхерој по 5 филма имат. Се кладам следна година ќе имат филм бетмен vs робин, пошо гледав веќе такви комбинации почнаа.
Таму е ќешот па удри ајде. Многу јасно.
Уствари ко ќе видиш се ти е до вкусот, ама шо е многу, многу е.
Ќе бев тотално задоволен ако се одлучеа да го направат целосно анимиран како Final Fantasy Advent Children, нормално со CGI од 2015.има изгледа некој leak од трејлер на Warcraft, does not look promising
zavvi.comод кај ги нарачуваш?![]()