Фан Клуб: Арсенал

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Па убаво пишав, нема напредок во ПЛ (секогаш сме биле 2 сезони-четврто,една трето и се така во круг веќе 11 години). Напредок е од 3/4 на 1/2. А во ЛШ пак воопшто нема напредок, 1/8 финале и после следи добра серија за обезбедување ЛШ наредна година. Тоа ли го викаш напредок? Преку глава ми е од таа добра полусезона и губење титула уште од ноември/декември. Од вкупно 2610 страни што сме ги испишале во фан клубот, најмалку 2000 ни се за нашиот најдобар напад што сме го имале некогаш.
Да беше напредок немаше да ставам ;)

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
А не се ни наоѓа класа напаѓач моментално, освен ако Марсиал не ви е сега репер за класа напаѓач. Ако е така, тогаш пукни 50 милиони за рандом напаѓач, одма станува класа. :)

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.385
Поени од реакции
12.813
Абе ние ко шо ја ципидлачиме на трансфер пазарот и некој класа напаѓач да биде на продажба ставен, дур го купиме друг ќе ни го земе.Ако се земе во предвид дека светска класа напаѓачи има премалце и да бидат на располагање тешко дека ние ќе ги купиме покрај мршојади како Реал,Барса,Сити,Псж и слични, затоа најдобро е да земеме некој надежен и сами да си го развиеме во класа, како во старите добри денови, ок не беа толку добри али ме сваќате.

Вајда Велбек го чекаме, он има предиспозиции за огормен напредок, ама колку ќе напредне не знам, моментално сите играчи од британското јадро ни стагнираат неколку години, што е и загрижувачки.

Член од
2 август 2009
Мислења
975
Поени од реакции
380
Јас би пробал 60-70 за Кавани ако прифатат супер ако не чорба.

Рално единствен класичен шпиц на пазаров летотво беше Џексон Мартинез.

Едит: и Бака би го ставил тука.

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Факт е дека едино решение ни е Кавани.
И ја као Аце би дал 60-70 милиони за Кавани и конечно да можеме да се бориме за титула, зошто ако и оваа година си останеме со 4то место не верувам дека догодина ќе го имаме уште Алексис во тимот.
И лани излегоа приказни дека бил незадоволен од тоа што тимот нема победнички менталитет или како и да беше и што сме се задоволиле со пласман во ЛШ, ако и оваа година си останеме само со ФА купот, за догодина ништо чудно и да го изгубиме.

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.842
https://twitter.com/AthleticClubENG

Начо почнал да ги следи на твитер.
Имаше шпекулација уште поодамна, дека Начо сакал да се врати во Шпанија поради семејни причини

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Да да, едвај чекаат ПСЖ да испратиме понуда од 70 милиони за Кавани. Не 70, 100 да испратиме, џабе е. Не им треба ќеш, им треба Кавани. Типот им игра прва постава редовно, се борат за да освојат Лига на шампиони, а и на Ибрахимовиќ ваљда оваа сезона му е последна во ПСЖ. Може само некој ваков сличен одговор да добиеме:
PSG: We will pay £215m for Lionel Messi . Не летајте со паметот, не сме Реал и Барса.

За Начо не се секирајте, тука му е подобро отколку дома, не си оди па што сака нека е.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Абе сеа ко што неаме утакмица до 12ти септември, отиден е Венгер 10 дена на одмор накај Крит, таму уште е топло, вие се надевате трансфери да праиме. :D

Член од
27 септември 2010
Мислења
5.076
Поени од реакции
7.163
https://twitter.com/AthleticClubENG

Начо почнал да ги следи на твитер.
Имаше шпекулација уште поодамна, дека Начо сакал да се врати во Шпанија поради семејни причини
Тимот нема шанси да ја прифати нивната понуда. Иначе лани половина наши играчи почнаа да го следат Игуаин на твитер. Ништо не значи ова. :D

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
А не се ни наоѓа класа напаѓач моментално, освен ако Марсиал не ви е сега репер за класа напаѓач. Ако е така, тогаш пукни 50 милиони за рандом напаѓач, одма станува класа. :)
A pa Henry ko dojde edna klasa sho beshe sho. Duri dve klasi. Mora da rizikuvash ako sakash da dobiesh. Od kajznaesh deka nema da dade plus 25 sezonava toj ? Okoto na Wenger barem e kvalitetno. Ima sense za takvi raboti. Mora da rizikuvash za da dobiesh.

Porano nemase finasii, ama sega ne se izgovor tie.

Kajgana Shop

На врв Bottom