Ништо нема да купиме, нема ниедна салам шпекулација.
Единствено нешто би било панично да лупнеме 60 милиони фунти на Кавани/Игуаин, не сум сигурен дека ептен ќе не подобрат, а и се сомневам дека нивните клубови би ги продале овие играчи на еден ден пред крајот на трансфер-рокот ако немаат купени замени. Игуан можда, Наполи не играат ЛШ, играчот може ќе сака да замине, само ептен ќе не одерат Наполи.
Единствено нешто би било панично да лупнеме 60 милиони фунти на Кавани/Игуаин, не сум сигурен дека ептен ќе не подобрат, а и се сомневам дека нивните клубови би ги продале овие играчи на еден ден пред крајот на трансфер-рокот ако немаат купени замени. Игуан можда, Наполи не играат ЛШ, играчот може ќе сака да замине, само ептен ќе не одерат Наполи.

. Zaboraviv koga posledno sme dale gol a napagjacot nash da e glaven vinovnik, koga napagjacot nash primil topka a pred nego imalo 1ili2ca odbranbeni i postignal gol... Takvi golovi falat a takvi golovi nosat 10-15 boda plus na kraj od sezona(slicno kako odlicen golman sho mojt da donesit). Jesda i sredinava igrase mnogu loso izminatiov period ama definitivno napagjacive izigraja najloso... E sega vrven napagjac(nadgradba na dvajcava sho gi imame) vo ovie dva dena mnogu tesko, a aku frlime po 60 milki za igrac kako Kavani a Atletiko go zemaa Jackson Martinez za 35 ke pokazit deka imame seriozen problem so skautite i celiot tim koj ja vodit nashata transfer politika. Aku pak ne zemvit novi igraci se nadevam deka ke ja smenit taktikata i formacijata poso so ova tempo vo januari ke sme 12 boda zad vodeckiot tim...