Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Ништо нема да купиме, нема ниедна салам шпекулација.

Единствено нешто би било панично да лупнеме 60 милиони фунти на Кавани/Игуаин, не сум сигурен дека ептен ќе не подобрат, а и се сомневам дека нивните клубови би ги продале овие играчи на еден ден пред крајот на трансфер-рокот ако немаат купени замени. Игуан можда, Наполи не играат ЛШ, играчот може ќе сака да замине, само ептен ќе не одерат Наполи.

60 милиони за Кавани може вреди, ама за Игуаин дефинитивно не вреди.

Фекир би бил сон, Кавани или Јармоленко би биле солидни, Игуаин шиткачот никако!

^Од овие што ги наброи,се сложувам само за Кавани.

Абе а овој Икарди од Интер добар е ?
На скај сеа прочитав демек сме испратиле понуда ама ја одбиле од Интер.

За напаѓач и јасно ми е донекаде ако не земеме, нема досапни квалитетни играчи, а не вреди да се земе нешто просечно па после да се мачиме со години да се ослободиме од него.

Од друга страна, Венгер ептен верува дека Артета ќе го послужи среќата да може да го заменува Кокелан. Таков тип играчи на пазарот има еден куп, и тоа по достапни цени, зошто еден таков не земавме стварно не сфаќам.

@Mad_Coko го бараше повеќе пати Икарди низ темава :D
Абе а овој Икарди од Интер добар е ?
На скај сеа прочитав демек сме испратиле понуда ама ја одбиле од Интер.
Директно информација од скај или ?

@Mad_Coko го бараше повеќе пати Икарди низ темава :D

Директно информација од скај или ?
Јa видoв у oнoa трaнсфер центaр aмa мислaм декa друг беше извoрoт.

Sent from my LG-D620 using Tapatalk

Вака ќе ни биде дедлајн деј.

panic-button-gif-o.gif

Ako ne zemit(a i da zemit ke e samo pomal fail) Venger nikoj vo narednive 2 dena definitivno ke e vtor fail preoden rok vo poslednive nekolku sezoni(posle toj koga go zemavme Kalstrom na pozajmica a se borevme za titula).I moe malo amatersko obrazlozenie:
Fail zatoa sto se gledat deka taktikite i formaciite so gi spremal celo leto vo poslednive 4 natprevari ne funkcioniraat kako trebaat. Ne trebit da si mastermind da go voocis toa. Prijatelskite natprevari bea edno, koga timovite eksperimentiraat novi taktiki i filozofii, natprevarive vo premier liga se sosema drugo. Zborvam za natprevarite so ovie timoj so zavrsvet od 6to mesto nadolu, natprevari so ti noset titula.Sosema drugo zatoa so vo 80% od tie natprevari protivnikot ke ti izlezit defanzivno orientiran(shansata za gol ja gledet od kontri, polukonti i prekini) so odbrana so mojt lesno da se snosit so nasite ni dvajca napagjaci. So Ziru zatoa sho se pretezno na isto fizicko ramniste, i lesno mozat da mu ja neutraliziraat negovata igra so glava pred se , i dokolku srednjacive ne mu ja serviraat na tacna ne gledam poinaku kako bi mozel da dajt gol (mozebi po kiks na protivnickiot odbranben) . So Volkot ke ja postavat odbranata nekolku metri ponazad od voobicaeno(nekoj vid na bunker) i ke mu ja neutraliziraat negovata najdobra strana - kontrite i polukontrite. I cel teret za postignuvanje na gol im ostanvit na srednjacive, dali tie da go postignat ili da napravat vonzemski napori za da mu asistiraat na napagjacot na nacin koj mu odgovarat samo nemu... Edniot nemozit da primit topka ako ne mu e so for a drugiot nemozit da primit topka so for:pos:. Zaboraviv koga posledno sme dale gol a napagjacot nash da e glaven vinovnik, koga napagjacot nash primil topka a pred nego imalo 1ili2ca odbranbeni i postignal gol... Takvi golovi falat a takvi golovi nosat 10-15 boda plus na kraj od sezona(slicno kako odlicen golman sho mojt da donesit). Jesda i sredinava igrase mnogu loso izminatiov period ama definitivno napagjacive izigraja najloso... E sega vrven napagjac(nadgradba na dvajcava sho gi imame) vo ovie dva dena mnogu tesko, a aku frlime po 60 milki za igrac kako Kavani a Atletiko go zemaa Jackson Martinez za 35 ke pokazit deka imame seriozen problem so skautite i celiot tim koj ja vodit nashata transfer politika. Aku pak ne zemvit novi igraci se nadevam deka ke ja smenit taktikata i formacijata poso so ova tempo vo januari ke sme 12 boda zad vodeckiot tim...

Аууу Икарди, моментално е најнадежен напаѓач во Европа, а веќе има и во Серие А постигнато во две сезони по 20 гола со екипа без асален креативец ко Интер.Едина мана му е швалерајот, бетер од Жиру е.:pos:[DOUBLEPOST=1440973459][/DOUBLEPOST]@zee German брат очите ми испаднаа дур те прочитав!:D

Аууу Икарди, моментално е најнадежен напаѓач во Европа, а веќе има и во Серие А постигнато во две сезони по 20 гола со екипа без асален креативец ко Интер.Едина мана му е швалерајот, бетер од Жиру е.:pos:[DOUBLEPOST=1440973459][/DOUBLEPOST]@zee German брат очите ми испаднаа дур те прочитав!:D
To e se izvinvam od na mob pisev :D Da pisev na kirilica od na mob ke go zavrsev postot sreda nautro :D

Гледав една класика Милан в.с Интер, и не знам од кај ми истекна ама еве една формација што можеби ќе успее со моменталните играчи што ги имаме.
Чех
Белерин--Кошелни--Гејбриел--Монреал
Артета
Кокелан--Ремзи
Озил
Жиру-Санчез​

Е со оваа формација ќе газиме, тактиката иста ко на Милан што им беше 2004 со Пирло, Гатузо, Сидорф, Инзаги, Кака.
Чех ќе биде Дида, Белерин ќе биде Кафу, Монреал ќе биде Јанкуловски, Артета ќе биде сеоски Пирло, Кокето ќе биде Гатузо, Ремзи ќе биде Сидорф, Озил е Руи Коста, Санчез е Кака, Жиру ќе биде Жиру.Може да успее формацијава во ПЛ, Анчелоти со скоро иста формација со Челзи освои титула и постигна над 100 гола.:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom