Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Rigil

Tu te reconnaîtras
Член од
14 јуни 2015
Мислења
6.635
Поени од реакции
7.766
Сега без Пирло и Видал ќе се види колку вреди Погба . Не ми се верува дека Барса би фрлила 80 милиони евра.:eek:

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.475
Поени од реакции
14.912
Kako be ne mozat nisto da napravat so Sturaro I Padoin? Pa ajde najdi mi ti drug igrac sto ke izblokira udar so glava na igrac na Real Madrid.
А со Падоин пробуваа да не зезаат нешто цело лето. Во право беше Марли, сакаа форумска легенда да го прават. :D

Член од
26 јули 2015
Мислења
85
Поени од реакции
40
Шо е со навивањето од страна на романистите? Слабо некако, а гледам кај шо им се ултрасите полно е не да нема посетеност :confused:.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.475
Поени од реакции
14.912
Шо е со навивањето од страна на романистите? Слабо некако, а гледам кај шо им се ултрасите полно е не да нема посетеност :confused:.
Изгледа протестираат нешто... Или па јас сум помешал со некој друг клуб? :D Али некои сигурно протестираат денес... :D

Член од
7 август 2010
Мислења
3.518
Поени од реакции
5.385
Ултрасите на Рома, а мислам дека и тие на Лацио нема да навиват дека кривините на стадионот се поделени со мрежа. Рома исто така и против Палота протестират.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.842
Поени од реакции
115.991
Mozebi pogolemiot del od postovite mi se sprdnja I zaebancii ali koga zborev deka Juve ke bide znacitelno poslab sezonava. Da ne se zezame ali da izgubis tri standardni prvotimci, odnosno nositeli na igrata, pa I ne e mala rabota. Edno e koga vo sredina go imas Pirlo a drugo e koga gi imas Sturaro, Pereira I Padoin. Plus neka.vi tekne kolku bodovi donese Tevez so negovi individualni potezi, so negovi majstorii, koga Juve igrase slabo I se macese so mrtvi protivnici. Mandzo okej e, ama go nema toj faktor iks sto go ima Tevez.

Ne znam drugive ekipi kako ke se, Roma ja gleav so Verona I mi se prisra od niv, Milan mislam deka ni promil sansi za skudeto, moive se promenlivi kako vetrot.., ali bar dobro pazarevme letovo, osven ete prodazbata na Kovacic. Muabetot mi e deka Juve mnogu lesno moze da bide simnat od tronot sezonava.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Само што сега засега другите екипи не покажуваат некаков капацитет или амбиции за да направат нешто повеќе во врска со титулата..искрено не знам колку се способни Рома,Интер или Наполи да атакуваат на скудето

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.475
Поени од реакции
14.912
Кога ќе им се врати Маркизио, мислам дека ќе биде друга приказна. Па и во Кедира веројатно има уште нешто. Плус ако земат уште еден денес/утре. Треба и да се воиграат малку после толку промени.

Не треба да се отпишуваат пред време.

И така нема некоја ептен стабилна екипа...

Последно уредено:

Rigil

Tu te reconnaîtras
Член од
14 јуни 2015
Мислења
6.635
Поени од реакции
7.766
Колку само шанси пропушти Рома , никако да погодат.[DOUBLEPOST=1440955296][/DOUBLEPOST]Ете го Пјаниќ (y)

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.770
Поени од реакции
17.691
Ауу колку добар гол, браво :cuc:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop