Ѓорче 1932
тој сум...
Го банирафме.
одбанирајте го од форум,само од темава банирајте го на ден-два додека се смири.
Добар дечко си е Дарко,само малку претерува со лепакот нели гледате

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Го банирафме.
Па не е од форум, од темава е. И не е вечно, до наредно коло е.одбанирајте го од форум,само од темава банирајте го на ден-два додека се смири.
Добар дечко си е Дарко,само малку претерува со лепакот нели гледате![]()
Па не е од форум, од темава е. И не е вечно, до наредно коло е.
Па никој не кажа дека не е добар дечко, само влезе во центрифугата од која ова а единствен начин да излезеодбанирајте го од форум,само од темава банирајте го на ден-два додека се смири.
Добар дечко си е Дарко,само малку претерува со лепакот нели гледате![]()
Па никој не кажа дека не е добар дечко, само влезе во центрифугата од која ова а единствен начин да излезе
Следно коло е за 2 недели а он се враќа за една![]()
о
Но сепак најголемиот крт во Интер би бил самиот Манчини,со таков ростер на играчи да не оствариш добар резултат во Серија А (1-3 место),а не играш во Европа треба да си тежок оксиморон.
2 у 2 и 4+ чиста ко сузаОтишло све у пм..
Ајде бе Јувенташи да ја подгрееме малце темава, зошто ми се повраќа од ова рибе, лепаци, баноој и сл.
Утре капитенот Рицоли ќе ви суди а? Ги напунивте гаќите![]()
Очекувам утре од Рицоли црвен картон за Рома и барем едно пеналче.Отишло све у пм..
Ајде бе Јувенташи да ја подгрееме малце темава, зошто ми се повраќа од ова рибе, лепаци, баноој и сл.
Утре капитенот Рицоли ќе ви суди а? Ги напунивте гаќите![]()
Шуќур не велиш?го банираа Дарко, и замре темава...