Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
D

Darko_ufo

Гостин
Емполи дома изгуби од фкаинг Киево 1-3, а ќе ги треснеше од земја Миљан, повеќе шанси имаа а овие дадоа голови од неизградени акции... Максимум оваа година 8 место за Миљан

D

Darko_ufo

Гостин
Никој не ти забранува да тролаш или да не постираш, да не ме сфатиш погрешно, ама другар олади малку, 50 поста имаш во темава само денес. Твоево веќе се карактеризира како спам, што е прекршок.
Треба да ти одговорам или и тоа ќе биде спам?

Член од
27 мај 2013
Мислења
3.527
Поени од реакции
4.706
Емполи дома изгуби од фкаинг Киево 1-3, а ќе ги треснеше од земја Миљан, повеќе шанси имаа а овие дадоа голови од неизградени акции... Максимум оваа година 8 место за Миљан
Дај бе намири се човек. Олади малку

D

Darko_ufo

Гостин
Спам е постот што си го пишал над овој пост. Воздржи се од такви.
Аха сеа доаѓаш тука ја упропастуваш темава со глупи закани кои патем ако си модератор можеш да ми ги пратиш во лична порака и ме опоменуваш зашто коментирам за Серија А и клубовите? И јас сум бил спамерот? Си кажувам мислење за натпреварот на кој не му се свиѓа може слободно игнор... И не сум те сретнал тебе по темава, освен сега кога ја спамираш и си целосно :oftopik:

JUVE_Ultras

Ragazzo della piazza
Член од
22 септември 2010
Мислења
2.451
Поени од реакции
3.968
А лепаков не е ни нов на форумов,од 2012 бил член.Али овие 3 години нигде го немало на темава,се криел во дупка 3 години(ваљда поради резултатите на тимот за кој навива),сега нешто се охрабрил летово од трансфериве(иако не знам зошто) и пробува демек да трола.Ќе го снема до Април-Мај кога ќе почнат да го цитираат сите

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Аха сеа доаѓаш тука ја упропастуваш темава со глупи закани кои патем ако си модератор можеш да ми ги пратиш во лична порака и ме опоменуваш зашто коментирам за Серија А и клубовите? И јас сум бил спамерот? Си кажувам мислење за натпреварот на кој не му се свиѓа може слободно игнор... И не сум те сретнал тебе по темава, освен сега кога ја спамираш и си целосно :oftopik:

Ае одмори од темава до наредно коло, школо ти почиње. Ем шуто ем боде.

Член од
8 јануари 2014
Мислења
2.218
Поени од реакции
2.075
Аха сеа доаѓаш тука ја упропастуваш темава со глупи закани кои патем ако си модератор можеш да ми ги пратиш во лична порака ... И не сум те сретнал тебе по темава, освен сега кога ја спамираш и си целосно :oftopik:
:pos::pos::pos:

Член од
7 август 2010
Мислења
3.518
Поени од реакции
5.385
Empoli vo najmala raka odigra rampnopravno so Milan. Milan so ovaa igra teskodeka ke ima uspesi

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.118
Поени од реакции
9.068
Го банираа овој, сеа една страничка скромна ќе напуниме до идното коло. :D

Уа управа!

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.309
Поени од реакции
3.365
Поддршка за Уфо :) дајте барем утре нека биде овде за Рома - Јуве!!

Иначе Миха има уште многу работа, Милан се мачеше денеска..
Наредно коло Интер - Милан?

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576

Ае одмори од темава до наредно коло, школо ти почиње. Ем шуто ем боде.

одбранирај го бе Уфо,баш е легенда,мора некој црнецот да го замени.Тимче,Торпедо,Думан

Дракслер ако не го мачат повредите како во Шалке ќе се покаже добро во Јуве бидејќи им треба таков играч во екипа,па ќе го форсираат премногу.
Е сега дали ќе се сноси со притисокот и дали ќе се навикне на друга лига со друг менталитет,тоа е друга приказна.
Играта во Германија и Италија е сасвим различна и во Калчо треба многу да се пази од повреди,а како што е стакленко кутриот наместо штуцни ќе треба да носи челик на нозете.

Алекс Сандро такоџе може да го јаде братот бедот.Порто да му ебам мајката престана да вади играчи како Деко и Карваљо и шкартните играчи ги продава многу лесно и без напор.

Квадрадо не ми го прајте играч,па уште и споредба со Перишиќ и Јојо,зеам ве рашлакам тука сите до еден :D

Да беше добар Квадрадо,сега ќе се бореше за место во Челзи и ќе играше поредовно лани,а не тој сакатиот не можеше со топка да се спои и да подаде на играч,се сопкаше на секој чекор греотилакот.

Интер со Перишиќ и наводно Сикера,па и се споменува сеуште трампа Жесус со Лајиќ,па и Ламела гледам сеуште се спомнува,направија солидна екипа за напад на скудетото,башка и не играат во Европа оваа година,олеснителна околност.
Но сепак најголемиот крт во Интер би бил самиот Манчини,со таков ростер на играчи да не оствариш добар резултат во Серија А (1-3 место),а не играш во Европа треба да си тежок оксиморон.
Ќе видиме сезонава дали го научил конечно занаетот и дали ќе го биде за тренер.
Ако не избори ЛШ за наредна сезона,следниот ден од кога ќе заврши Калчо добива шут карта и го носиме Клоп.
Што ги ебам,ќе ги сечам :icon_lol:

Милан со вечерашнава игра против факинг Емполи каде што беа во подредена улога не знам како би се изборил за Европа наредната сезона.
Искрено со Ромањоли и Запата во одбрана и со Ночерино,Бертолачи,Кучка и Поли во среден ред не можеш да избориш Европа ни на ПЕС,камоли во real life.ќе видиме што ќе донесат до крајот на преодниот рок во одбрана (ако донесат)

А и да,Манџо е класа играч исто колку што е и Лоренте.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom