UEFA Champions League 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
Шалке никаде го нема дан требаше вајлд карта да им дада?
Додека со Ѕвезда не сум запознаен, но колку што знам таму лоповлук владее и незнам до кога се таму, сигурно не се среќни што се таму..
Иначе убаво горе си напишал за Зенит :) уште не свати дека се ова е бизнис?
Ако не ти се допаѓа моето мислење слободен си, вози!!
Па што не освои Зенит ако е бизнис и ако Газпром се толку јак фактор у ЛШ?

Севилја има еднакви шанси како Сити и Јуве да заврши прва у група. Се зависи од моменталната форма и дали ќе имаат повреди , али на домашен терен може да им игра и на најголемите. Жив пример се Реал и Барса лани.
Каква Севиља брат, нема теорија покрај Сити да заврши прва во група. Нема везе што се заебаваме на сметка на Сити за претходните години и нивните неуспеси али оваа сезона мислам дека нема шанси да се резилат во ЛШ, барем не во групите.

When will matches be played?

Matchday one: 15/16 September
Matchday two: 29/30 September
Matchday three: 20/21 October
Matchday four: 3/4 November
Matchday five: 24/25 November
Matchday six: 8/9 December

Round of 16 draw: 12.00CET, 14 December, Nyon
Round of 16, first leg: 16/17/23/24 February
Round of 16, second leg: 8/9/15/16 March

Quarter-final draw: 12.00CET, 18 March, Nyon
Quarter-final, first leg: 5/6 April
Quarter-final second leg: 12/13 April

Semi-final draw: 12.00CET, 15 April. Nyon
Semi-final, first leg: 26/27 April
Semi-final, second leg: 3/4 May

Final: 20.45CET, 28 May, San Siro

Никој не рачуна дека Јуве ќе бидат трети во група? Па они се изрезилија со Галатасарај пред 2 години, не пак сега со Севиља.
1. Сити
2. Севиља
3. Јуве
4. БМ
Лаганица. Ќе се цитирам во стилот на @Толстој во декември :cool:

Никој не рачуна дека Јуве ќе бидат трети во група? Па они се изрезилија со Галатасарај пред 2 години, не пак сега со Севиља.
1. Сити
2. Севиља
3. Јуве
4. БМ
Лаганица. Ќе се цитирам во стилот на @Толстој во декември :cool:
Вие од барселона секогаш знаетe , најголемите педерчиња сте како од играчи така од навивачи! Плачковци!

Па што не освои Зенит ако е бизнис и ако Газпром се толку јак фактор у ЛШ?
Барем кај што можат протнаја, или лошо ќе им биде?? За пролаз понатаму + паре, плус за тв права од 1/8 финале, кај се билети, секоја победа и нерешено паре носат во каса!!
Ако толку имаат среќа им љубоморим искрено, секоја чест!!

Кој фактор е ПСВ да е во прв шешир, а Реал и Јунајтед да се во втор.Тоа само не ми е јасно денеска од ждрепката.

Кој фактор е ПСВ да е во прв шешир, а Реал и Јунајтед да се во втор.Тоа само не ми е јасно денеска од ждрепката.
Шампионите на државите се шешир 1, нов формат е ова.

Шампиони во своите првенства, мислам ?

Па ПСВ е во прв шешир поради тоа што е шампион во својата земја,а Реал и Јунајтед не беа шампиони ..зарем не запримети дека ждребот е полудиригиран и дека во првиот шешир се шампионите на првите 8 првенства во Европа според рејтинг?

ПСВ немале пораз од Јунајтед на домашен терен, а прво коло ќе играат.

ПСВ немале пораз од Јунајтед на домашен терен, а прво коло ќе играат.
Бар Демекври да беше, може како пласирани веќе ќе си изигравме нерешено да фатат Лига Европа, вака ќе го лапат. :P

Каква Севиља брат, нема теорија покрај Сити да заврши прва во група. Нема везе што се заебаваме на сметка на Сити за претходните години и нивните неуспеси али оваа сезона мислам дека нема шанси да се резилат во ЛШ, барем не во групите.

Не викам дека сигурно ќе завршат први , али во никој случај нема да се топовско месо како што ја прикажаа во претходните страни. Севилја ќе се бори и има рамноправни шанси да се избори за нокаут фаза. Сити оваа сезона делува ненормално моќен , али одкога почна да игра ЛШ нема баш и некои резултати против поголеми екипи. Едноставно групата ќе биде најтврд орев , ништо чудно и меѓусебен дуел од тие 3 екипи да одлучува што понатаму. Група во која се е можно , тоа ми беше зборот. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom