UEFA Champions League 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
Севиља и годинава освојува ЛЕ

Невидено нешто е колку се малер Италјанските екипи и колку тешки противници во групите му паѓаат веќе години наназад...како ждрепката да ги казнува за лошите резултати...

Реално би требало да има интересни натпревари но и малце разочара поставеноста на клубовите во самите групи со оглед на полудигираниот ждреб за прв пат оваа година каде во различни шешири беа наместени големите клубови..

Иначе какви фиксови лежат уште одсега за вкладилница:zloo:
И ако можи некој да го објави распоредот за натпреварите ако е излезен евентуално

@Џонтра Волта кур да те отепа шо се обидуваш да ме емитираш:icon_lol:...Англичаните евентуално сите ќе поминат понатаму,во нокаут систем ќе јадат тапани не се секирај има време дотогаш :D

Зенит секогаш го гураат ради тој Газпром!! И лани групата им беше боса за разлика од другите!!
Кога се првиве натпревари и кој со кого?

Севилја има еднакви шанси како Сити и Јуве да заврши прва у група. Се зависи од моменталната форма и дали ќе имаат повреди , али на домашен терен може да им игра и на најголемите. Жив пример се Реал и Барса лани.

По Монако во плеј-офот, редно беше да ни падне ваква група.

Му се исполна желбата. (y)

Толку разбираш..
Ај просветли ме о ти теоретичару на завери.

Што демек овие се руси а Газпром им е спонзор или сопственик, јебемлига, истоатка е и спонзор на ЛШ и мора Зенит да го форсираат да игра секоја сезона у слаби групи.
Мора сегде теорија на заговор да се извади како све е наместено, бог да чува.

Ако е така што кур не ги форсираат и Шалке и Ѕвезда кога и таму се главни спонзори, што кур ја избација Ѕвезда лани ако се некој фактор Газпром?

Ај просветли ме о ти теоретичару на завери.

Што демек овие се руси а Газпром им е спонзор или сопственик, јебемлига, истоатка е и спонзор на ЛШ и мора Зенит да го форсираат да игра секоја сезона у слаби групи.
Мора сегде теорија на заговор да се извади како све е наместено, бог да чува.

Ако е така што кур не ги форсираат и Шалке и Ѕвезда кога и таму се главни спонзори, што кур ја избација Ѕвезда лани ако се некој фактор Газпром?
Шалке никаде го нема дан требаше вајлд карта да им дада?
Додека со Ѕвезда не сум запознаен, но колку што знам таму лоповлук владее и незнам до кога се таму, сигурно не се среќни што се таму..
Иначе убаво горе си напишал за Зенит :) уште не свати дека се ова е бизнис?
Ако не ти се допаѓа моето мислење слободен си, вози!!

#UCL opening night fixtures:
Paris v Malmö
Real Madrid v Shakhtar

Wolfsburg v CSKA
PSV v Man. United

Galatasaray v Atlético
Benfica v Astana

Man. City v Juventus
Sevilla v Mönchengladbach

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom