Ај саа напиши го посто шо лагаше да го напишаш од мојо профилЗа Лацио е полошо што ќе одат во Лига Европа. За рејтингот на Серија А е подобро што Лацио ќе оди во Лига Европа. Тоа сакам да кажам.
Ќе напишаах оти Факе нема врска од фудбал и така јаде трици.Ај саа напиши го посто шо лагаше да го напишаш од мојо профил![]()
Ќе напишаах оти Факе нема врска од фудбал и така јаде трици.
Ама повеќето го знаат тава тука така да не мора.
Како бе не си Нострадамус кога си го предвидел паѓањето на Интер уште пред да си отиде Мурињо?Пред две години Лацио со трет тим исфрли два тима од Бундеслигата. Така да имаше основа за тоа, не сум јас Нострадамус да знам дека Леверкузен ќе излезе толку појак противник.
Плус тоа ако си ја завршат работата во ЛЕ Лацио, Наполи и Фиорентина тогаш ќе нема проблем. Истото важи и за Јуве и Рома. Италија пак може да оствари добар резултат како лани.
Јас му помогнав... аматерКако бе не си Нострадамус кога си го предвидел паѓањето на Интер уште пред да си отиде Мурињо?![]()
и наполи лани испадна у квалицфикации па италија имаше едно 8000 поени поише од премиерПа ти предвидуваше многу големи работи...Ама да,кога помина Лацио,се знаеше,кај овие германците неорганизирани,со главите летнати во напад,а сега друга прича.
Плус причата да поминаа Лацио,уште еднаш им го туривме на Германците...Сега ќе се тешаш подобро ЛЕ.![]()
Не мораше да бидеш Нострадамус да го предвидеш тоа.Како бе не си Нострадамус кога си го предвидел паѓањето на Интер уште пред да си отиде Мурињо?![]()
пишаа погоре , боље може да биде за лигата за Лацио не , они се у загуба 30+ милИ шо ко ќе влезеа у ЛШ ќе им се опнеа некој вонземјалски екипи како Сити, Реал, Челзи ќе им дупеа главата на милион места и ќе отпаднеа уште у второ коло. Ова е боље за Лацио, со труд и со малку среќа мислам дека би дотуркале далеку во Лига Европа оваа година.
Ама едно не ми е јасно, само едно, зошто бе овие од Фиорентина гомна јадат за Лацио, па ебати тимот нека обезбеди еве годинава трето место и нека игра у квалификации. Мислам, тие се последните кои треба да јадат гомна за резултатот на Лацио.
Финалето лаганица.Плус тоа сите титули ги освоија на работ што се вели, заслужено но се испотија до максимум.