Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

RomanistaRIM

ASR1927
Член од
6 октомври 2014
Мислења
1.382
Поени од реакции
1.786
Иако сум романиста немам причина да се радувам на неуспехот на Лацио.Овој неуспех е ист за сите клубови во калчото.Поради вакви порази како и овие лузерите од Сапм, Италија уште многу долго време ќе биде заобиколувана од оние спонзори кои сакат да бидат видени и да фрлат пари во Европскиот фудбал.Ајде ова нека биде последен неуспех на италијанскиот фудбал во квалификациите од ЛШ.

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Да, пошто Фиорентина влезе во ЛШ.
На Фиорентина кога да и се пружеше шанса ја искористи, така да Лацио ништо не направи во корист на рејтингот на Серија А! Исто како и Сампдорија...катастрофа

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
еби му мајката,ама Лацио има никаква одбрана за во ЛШ.
На претходната утакмица и оваа вечерва швабите многу лесно играа на половината на Лацио и правеа повеќе шанси.
и дефанзивниот дел од средниот ред им е катастрофа на лацијалите,ај офанзивата ја крпат некако со Кандрева,Андерсон,Балде и Морисон

Член од
12 март 2013
Мислења
757
Поени од реакции
1.196
Да, пошто Фиорентина влезе во ЛШ.
Фиорентина влезе 2008 и 2009 преку квалификации

иначе управава ви е за утепување (не дека нашата е боља) , ја нив ги гледам како најголеми виновници за ова,мораше да донесат поискусни играчи не само деца со светла иднина пред нив,овој двомеч беше тежок 30 мил и требаше уште од јуни да се спремат , добро плус им е тоа што не продадоа никој важен играч ама ...
еве на пример Инлер беше добра прилика за 5-6 мил проверен играч,Балотели исто,ваков таков знае со еден потег да реши вакви утакмици а немаше многу да ве кошта позајмицата

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Лацио :гомце: се усраа...е од вакви тимови пропаѓа лигата...
Лацио имаше добар резултат али јебига тоа е,баш ми е криво за нив лани топ беа.
Али да збориме реално и Милан и Интер истото ќе ги снајдеше.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.490
Поени од реакции
10.246
@Mondonico како беше твојата...На Лацио им одат Германиците. :icon_lol:

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.441
Поени од реакции
3.699
Лацио имаше добар резултат али јебига тоа е,баш ми е криво за нив лани топ беа.
Али да збориме реално и Милан и Интер истото ќе ги снајдеше.
Да играа швабиве со Интер или Милан, самото име ќе ги елиминираше. :motorce:

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.226
Поени од реакции
18.364
@Mondonico како беше твојата...На Лацио им одат Германиците. :icon_lol:
Пред две години Лацио со трет тим исфрли два тима од Бундеслигата. Така да имаше основа за тоа, не сум јас Нострадамус да знам дека Леверкузен ќе излезе толку појак противник.

Плус тоа ако си ја завршат работата во ЛЕ Лацио, Наполи и Фиорентина тогаш ќе нема проблем. Истото важи и за Јуве и Рома. Италија пак може да оствари добар резултат како лани.

Член од
23 февруари 2015
Мислења
1.119
Поени од реакции
2.021
Realno i bolje vaka so ispadna, lazio bukvalno nisto ne se zasili od lani, samo debakl mozese i grupi da mi se desi, minimalni mu bea sansite za prolaz dalje, a za LE ima timce do negde hh

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.490
Поени од реакции
10.246
Пред две години Лацио со трет тим исфрли два тима од Бундеслигата. Така да имаше основа за тоа, не сум јас Нострадамус да знам дека Леверкузен ќе излезе толку појак противник.

Плус тоа ако си ја завршат работата во ЛЕ Лацио, Наполи и Фиорентина тогаш ќе нема проблем. Истото важи и за Јуве и Рома. Италија пак може да оствари добар резултат како лани.
Па ти предвидуваше многу големи работи... :D Ама да,кога помина Лацио,се знаеше,кај овие германците неорганизирани,со главите летнати во напад,а сега друга прича. :D

Плус причата да поминаа Лацио,уште еднаш им го туривме на Германците...Сега ќе се тешаш подобро ЛЕ. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom