Го смешав со Валбуена, пошо тој период ми беа алфа и омега играчи од француската лига. Овој од Монпеље дојде а Валбуена беше у Марсеј.У Лион играше бе.
хахахаахахаха мислев влезе жими се
иначе Стефан, Монреал ни е константен цела година, откако лани беше принуден да игра централен е многу подобар.
Фали напаѓач да, ама нема да земат ништо
ЈАС бев тој другар!хахахаа
Гледаме утакмица и другар еден вика, колку се шансите Шкртел да погоди при избивање, толкави беа шансите и Волкот да погоди ако дојдеше топката до него![]()
Мислеф Чаир беше бе, сфе ти ебам.ЈАС бев тој другар!
Така му кажал Роџерс а Роџерс му е ученик на Мурињо.Него некој да објасни зашо Мињоле тупеше со изведувањето уште од 50та минута
Сатот му бил напредНего некој да објасни зашо Мињоле тупеше со изведувањето уште од 50та минута
Пошто му се може!Него некој да објасни зашо Мињоле тупеше со изведувањето уште од 50та минута
Абе лошо играа али нерешено беше реален исход. Ливерпул изгази у прво, после во второ се повлече. Арсенал имаа неколку шанси, али мене муабетот ми беше за играта, дека не е тоа тоа. Мора да купат нешто до крај на преодниов рок.Во право е Стефан, изгледа не сте свесни колку лошо играа Арсенал од тоа што пристрасно гледате. Треба да сте пресреќни со бодов, итекако незаслужен.