Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Па па паника :icon_lol:

Red Man

we do what we want!
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.057
Поени од реакции
1.947
Е дури сега нема да победат. :D

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
да, плус и не само црвен на Тери, требаше и пенал =/ , ги уништи ВБА судијата
Не навлагам у тоа, не ми е муабетот да пишувам дали е оштетен Челзи или не е. Чисто споредба на Матиќ со Кокелин од утакмицата со Вест Хем каде цел свет го растргна. Разликата е само во фановите на Кристал Палас и ВБА. Фановите на Кристал Палас беа толку жестоки и бучни што создаваа ненормален притисок при секој помал фаул на Кокелин, а фановите на ВБА спијат. А бројката на фаулите иста, нивната опасност, ајде да речеме повторно иста.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.806
Поени од реакции
44.121
Каков Мата бе, да ти ебам играчот што не може баба Рада да ја претрча.
Па тоа, ептен е бавен да му го ебам тоа мини коракот. :D Ама сепак не ни му е крило природна позиција, 10ка му е, а таму најбитни се тајмингот, пасот, визијата....кои му се перфектни. :) Тоа што ЛВГ има некои замисли е друга работа. xD

Член од
16 април 2008
Мислења
2.525
Поени од реакции
2.380
Каков Мата бе, да ти ебам играчот што не може баба Рада да ја претрча.
Абе неговите слабоости доаѓаат до израз кога се форсира на позицијата која не е негова природна. За да биде крило основната работа што треба да ја има е брзината која очигледно Мата ја нема па затоа и не е пробивен. Кога влегува по средина нема подобра визија за игра од него ниеден друг играч.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.993
Поени од реакции
67.851
Секој може да збори што сака, за 27М Педро е најдобриот трансфер ова лето. Педро е потребен во секој тим, што сака да се бори за титула. Педро е подобар играч од Јанг, Јанузај и Мата ако Мата игра како крило. Секакви дебили вредат по 30-40 милиони, Педро во најдобрите години, 27М.

Ако со право се откажал Јунајтед и имаат договорено друг играч е ок, ако не направија огромна грешка и :toe:
Ете, Барселона не сака.

Член од
29 април 2015
Мислења
4.326
Поени од реакции
4.240
Ете, Барселона не сака.
Брат зашо не разбирате. Барса го продолжи договорот, он сакаше поголема минутажа. Кај да игра пред Меси и Нејмар?
Ама за у англија на десно крило е топ.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.966
Поени од реакции
116.597
Па тоа, ептен е бавен да му го ебам тоа мини коракот. :D Ама сепак не ни му е крило природна позиција, 10ка му е, а таму најбитни се тајмингот, пасот, визијата....кои му се перфектни. :) Тоа што ЛВГ има некои замисли е друга работа. xD
По мене Мата е преценет играч, али ху ем ај да кажувам. Прилично лимитиран во дефанзива, а во офанзива има квалитети како преглед на играта, пасови и слично, али брзина нема, снага нема, така да според мене дебело преценет играч.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
ggwp

И пенал и црвен..кој ќе го слуша Мурињо сега за кампања против Челзи....

(ма да све му ебам на Челзијашкиов судија двете одлуки беа преоштри...)

П.С: :ROFLMAO: :pos: Коментари на фанови на Јунајтед што до вчера гз даваа за Педро "Eh..ne go sakavme..i on i Tiago i Miler sve toa preceneto bajo moj do kade stigna fudbalov se znaese Svajnstajger samo igraciste bez svaba ne biva ekipa bajo moj"

Член од
14 април 2012
Мислења
32.993
Поени од реакции
67.851
ggwp

И пенал и црвен..кој ќе го слуша Мурињо сега за кампања против Челзи....

(ма да све му ебам на Челзијашкиов судија двете одлуки беа преоштри...)

П.С: :ROFLMAO: :pos: Коментари на фанови на Јунајтед што до вчера гз даваа за Педро "Eh..ne go sakavme..i on i Tiago i Miler sve toa preceneto bajo moj do kade stigna fudbalov se znaese Svajnstajger samo igraciste bez svaba ne biva ekipa bajo moj"
@Ставрогин те бараат, до го прекрстиш малиов.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Колку е панична и несигурна одбранава на Челзи, на дело докажа Кејхил сега на крајот кога со гради му ја спушти топката на Рондон и му направи 100% шанса. Тери веќе не можи да чува брзи напаѓачи, исто како на Мертесакер на пример му треба cover стопер кој ќе го покрива во вакви ситуации. Црвениот како црвен нема да го коментирам пошто беше 50-50, сепак имаше влечење од Тери. Е сега да е некој друг напаѓач можда нема да го искористи контактот и ќе остани на нозе. Реков не го коментирам, и пак го прокоментирав. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom