Брат штом ти ударив лајк на постот уште 5-6 саати пред да почнат веќе беше пропадната утакмицата од тоа што сум голем малер последно време. Јебеш га 90+5'.Планирам и најверојатно ќе го испратам Базел-1Т1 на една ПМП
Не не каков малер. Јас сум прост што наместо сите десет бона, пола од нив стаив на ГГ3+ Јебига само се извадив, скоро и да не сум во ќар, а можев. Лоша навика имам(понекогаш знае да испадни добро) на поголема уплата во последен момент се предомислувам што и како да играм.Брат штом ти ударив лајк на постот уште 5-6 саати пред да почнат веќе беше пропадната утакмицата од тоа што сум голем малер последно време. Јебеш га 90+5'.
Супер, мајсторски потези од тебе сега читам.Не не каков малер. Јас сум прост што наместо сите десет бона, пола од нив стаив на ГГ3+ Јебига само се извадив, скоро и да не сум во ќар, а можев.
5000 денари ставаш на ГГ,3+?..ти си побудала од мене..ајде јас барем гол прво гол второ ставав астрономски суми,ама и ти си штракнат во мозокот за да клаваш толку пари на ГГ,3+...да се мочам во играта глупаНе не каков малер. Јас сум прост што наместо сите десет бона, пола од нив стаив на ГГ3+ Јебига само се извадив, скоро и да не сум во ќар, а можев.
Пријателе пред 4 години ГГ3+ за енглезиве од другиве лиги на по 2-3 бона ми идеа ко алва. Мене супер тип ми е со одлична квота. Мислам, дај не заебавај5000 денари ставаш на ГГ,3+?..ти си побудала од мене..ајде јас барем гол прво гол второ ставав астрономски суми,ама и ти си штракнат во мозокот за да клаваш толку пари на ГГ,3+...да се мочам во играта глупа
5000 денари ставаш на ГГ,3+?..ти си побудала од мене..ајде јас барем гол прво гол второ ставав астрономски суми,ама и ти си штракнат во мозокот за да клаваш толку пари на ГГ,3+...да се мочам во играта глупа
ovaa igra u sabota na angliskite ligi poveke ke imas sansi
Само за ситно е оваа игра така? Ама пак да се нема среќа.
Сум прегорен за прелази да ги играм Енглезиве. Како си почнаа да си ги местат убаво. Ќе си умрам ако не фатам од нив наредните утакмици. Само уште да знаев кој ќе прават одма вас ви кажувам, само полека со уплатитеovaa igra u sabota na angliskite ligi poveke ke imas sansi
абе ај не е верно.. факт е дека немам среќа у ништо..mu tekna da igra u tret set..