Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
Не треба Кутињо да е у офсајд? Беше у пасивен, и со самото тоа што тргна по топка, големи ОО што не ја допре топката, сепак го „активира“. :cautious:

Не треба Кутињо да е у офсајд? Беше у пасивен, и со самото тоа што тргна по топка, големи ОО што не ја допре топката, сепак го „активира“. :cautious:
И??

Бентеке ќе биде газда у Ливерпул,за Балотели секако е кока кола.Се залага трча, со самото тоа што е ко бик отвара простор за соиграчите,според мене ова ќе им биде супер трансфер.

На овие што името едвај им го изговараш најдовте да крадите поени бе, со голови од офсајд. :neetaka:

Сумливо ми беше прво полувреме, не видов добро дали имаш игра со рака во шеснаесетник, уште ако имало....

На овие што името едвај им го изговараш најдовте да крадите поени бе, со голови од офсајд. :neetaka:

Сумливо ми беше прво полувреме, не видов добро дали имаш игра со рака во шеснаесетник, уште ако имало....
Масоните се со нас овој пат.

Баш денеска новото правило за офсајд требаше да стапи во сила. Според новото правило, кога топката е упатена кон некого а тој влијае врз акцијата (како Кутињо на пример вечерва), без разлика дали ќе ја допре топката или не, се суди офсајд.

Баш денеска новото правило за офсајд требаше да стапи во сила. Според новото правило, кога топката е упатена кон некого а тој влијае врз акцијата (како Кутињо на пример вечерва), без разлика дали ќе ја допре топката или не, се суди офсајд.
Оти баш денеска? Дека понеделник? Од наредно коло ајде, здравје сега тоа е.............

so si igraat igracki so ofsajdov arno si e pasiven ofsajd ne se sudi ali otsekogas bilo pravilo ako ovoj so e vo pasiven vlijae se sudi kako so trebase da go sudi poso kutinjo trgna na taa topka

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom