Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И??Не треба Кутињо да е у офсајд? Беше у пасивен, и со самото тоа што тргна по топка, големи ОО што не ја допре топката, сепак го „активира“.![]()
ti videli prosloto kolo kakov gol dade, sto treskas gluposti ne mie jasno.Kutinjo denes izguben vo prostorot
Ковачич можи таков?ti videli prosloto kolo kakov gol dade, sto treskas gluposti ne mie jasno.
Па, поради тоа го извади али не знаеме дали и колку ќе отсуствува.Се повреди ли Хендерсон?
Масоните се со нас овој пат.На овие што името едвај им го изговараш најдовте да крадите поени бе, со голови од офсајд.
Сумливо ми беше прво полувреме, не видов добро дали имаш игра со рака во шеснаесетник, уште ако имало....
Оти баш денеска? Дека понеделник? Од наредно коло ајде, здравје сега тоа е.............Баш денеска новото правило за офсајд требаше да стапи во сила. Според новото правило, кога топката е упатена кон некого а тој влијае врз акцијата (како Кутињо на пример вечерва), без разлика дали ќе ја допре топката или не, се суди офсајд.
Не си нормаленОти баш денеска? Дека понеделник? Од наредно коло ајде, здравје сега тоа е.............
Оти баш денеска? Дека понеделник? Од наредно коло ајде, здравје сега тоа е.............
и америка да е со вас сезонава џабе ви е, наредната ќе е ваша.Масоните се со нас овој пат.