Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
Costa e za serenje najvise ostajte gi drugite. REMY ZA PRV SPIC

Газоња најдобриот бек во лига :pos:
Кејхил класа за Косчиелни :pos: no Terry no business
Цеск го нема, го нема Челзи
конец

Фабрегас и Иванович (n)(n)

За да ја промени сезоната на подобро потребна му е смена на формацијата на Челзи и барем два или три играчи.

Фабрегас и Иванович (n)(n)

За да ја промени сезоната на подобро потребна му е смена на формацијата на Челзи и барем два или три играчи.

Не знаеш ти, појачани се они за разлика од лани.

Имало глупости по темава, што се немам прочитано. Ама дека најдобриот поединец на Челзи, Матиќ, бил дрво и бил послаб од Кокелин. :cuc:

Не е некој проблем тоа што одредени гасеница ликови тоа го пишуваат, проблем е што мнозинството се согласува со тоа.

Chelsea 1 - 1 Manchester City
Manchester City 1 - 1 Chelsea
Manchester City 2 - 0 Chelsea
Manchester City 0 - 1 Chelsea
На почеток на натпреварот го дадоа овој податок Winless in last 4 matches, 2 реми и 2 порази, да не е ова некој куп, ме мрзи да барам?

Еве видов, ФА куп било, тоа не ми е битно.

Последно уредено:
Имало глупости по темава, што се немам прочитано. Ама дека најдобриот поединец на Челзи, Матиќ, бил дрво и бил послаб од Кокелин. :cuc:

Не е некој проблем тоа што одредени гасеница ликови тоа го пишуваат, проблем е што мнозинството се согласува со тоа.

Кај бевте до сега со Рамирез?

Али у право беше коа рече дека со Радамел сте се појачале. Влагање и одма гол, сфака част.
Повлекувам сфе што кажав :D

Фалкао е играчиште не се заебавајте.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom