Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Ај не заебавај сеа. Да си даде прејак фор и ја изгуби топката, ама Зарате ја шутна топката меѓу двајца, ама ајде и тоа да го оставиме на страна, шутот беше ем слаб ем од 18-20 метри, така да Чех си имаше доволно време и за да види каде му оди топката и за да одбрани.
Двата гола денес се на душа на Чех.

А за Санчез, да и мене ме изнервира во 2-3 ситуации коа место да подаде он дриблаше и ја изгуби топката ама ајде ќе му простам зошто денес уопште и не требаше да игра.

Ај види го голот уште еднаш, ко шо се сеќавам Кокелан или Кош ја пресече со клизач топката од нозете на противнички играч, во близина беше Окс, ја зема и на место да ја испуца или подаде, он фати да дрибла пред 16ик и во првите 3 метри ја изгуби топката од Зарате, овој одма шутна меѓу двајца наши играчи и го фати Чех на грешна нога, Чех веќе од кога виде дека топката е во наш посед почна да се враќа накај средина на голот и ја остави десната страна празна.
За првиот гол е виновен некој од лидерите на одбранта, вајда Мертесакер оти не ја постави добро одбранта за слободниот на Вест Хем, играчите беа многу разредени и сите високи стоеа на втора статива, и Чех е крив оти испадна толку далеку од голот.

Чудно ми е, од кај ги читате шпекулациите за Бензема?

Ди Марија и Озил беа продадени откако имаа несогласувања со платите, малце препукувања по медиуми со Перез и бидна.
За Бензема нема такво нешто, форсиран од управа максимално, има добра плата, од друга страна пак изгледа дека ужива во Реал.

Поради ова ми е чудно, од каде излегуваат овие шпекулации, бидејќи попрво Рамос ќе го продадоа медиумите отколку Бензема, а Рамос е капитен на Реал.

Ај види го голот уште еднаш, ко шо се сеќавам Кокелан или Кош ја пресече со клизач топката од нозете на противнички играч, во близина беше Окс, ја зема и на место да ја испуца или подаде, он фати да дрибла пред 16ик и во првите 3 метри ја изгуби топката од Зарате, овој одма шутна меѓу двајца наши играчи и го фати Чех на грешна нога, Чех веќе од кога виде дека топката е во наш посед почна да се враќа накај средина на голот и ја остави десната страна празна.
За првиот гол е виновен некој од лидерите на одбранта, вајда Мертесакер оти не ја постави добро одбранта за слободниот на Вест Хем, играчите беа многу разредени и сите високи стоеа на втора статива, и Чех е крив оти испадна толку далеку од голот.
Си кажав ја, крив е за тоа шо си даде прејак фор и ја изгуби топката, ама Зарате шутна од 18-20 метра и тоа слабо шутна. Па мајку му Оспина 100 посто ќе ја фатеше таа топка, а не па Чех...

И за првиот гол жити се не го брани Чех. Ете може си у право за тоа шо нашиве изглеа не успејаа да постават офсајд замка или шо ете им избега Којате или како и да се вика тој на нашиве дефанзивци ама Чех излета да ја боксува топката само шо ја промаши топката за едно 1-2 метра...
Да не излеташе така шупачки може и ќе одбранеше зошто у припремиве мислам се најде у слична ситуација кога му шутираа од 5 метра и успеа да одбрани.
Па мајку му нека си каже убаво, ќе му дадеме и наочари за глеање покрај тоа шлемот...

A eve i da go kupat Benzema.... eve i da dojde, op dva meseci adaptacija, op 8 kola u propast, op cela sezona u propast... Ne se kupuva igrac na sredina na Avgust, treba da se uigra, treba vreme da vleze vo sistem. A za denes, dvata gola na Cheh, ali bukvalno dvata, a toa sto nie ne dadovme gol e sto 3-4 igraci igraa na neprirodni za niv pozicii i ne kreiravme ni edna konkretna sansa. Jbg sledno kolo valjda bolje

A eve i da go kupat Benzema.... eve i da dojde, op dva meseci adaptacija, op 8 kola u propast, op cela sezona u propast... Ne se kupuva igrac na sredina na Avgust, treba da se uigra, treba vreme da vleze vo sistem. A za denes, dvata gola na Cheh, ali bukvalno dvata, a toa sto nie ne dadovme gol e sto 3-4 igraci igraa na neprirodni za niv pozicii i ne kreiravme ni edna konkretna sansa. Jbg sledno kolo valjda bolje

Поарно сега да се донесе играч него ли воошто да не се донесе, тогаш не 8, 38 кола се у пропаст, но се слагам трансфер-бизнисот требаше да ни биде готов пред почетокот на сезоната.

Треба да го купиме овој Оксфорд од Вест Хем, што да не. Да им го дадеме и Биелик на позајмица.

Мора ли да се кења по играчи и се остало? Bad day at the office бе момци, тоа е. Следната ќе биде уште потешка, со Палас у гости и ќе „мораме“ да земеме три бода.

#COYG

16 year old Reece Oxford returns home & empties out his pockets.
1. Pokemon cards.
2. Tickets to Hannah Montana movie.
3. Gum
4. Mesut Ozil

Според сите можни аналитичари кладилници коефициенти и сл. сме на трето место (зад Челзи и Сити) за освојување на титулата. Очекувањата базирајте ги на ова за да не бидете разочарани.

Klasika prv natprevar, gjabe jadese bubrezi cico pred natprevarov, ocekuva dobar start bla bla, kuti podobro sto ne gledav, samo nervozi so buljasive......

16 year old Reece Oxford returns home & empties out his pockets.
1. Pokemon cards.
2. Tickets to Hannah Montana movie.
3. Gum
4. Mesut Ozil
Шала на страна, ја претераа со ова. Ниту Озил беше до толку ограничен, ниту малиов беше тој што наводно го сопрел.

>Губиме на гости од Сотон поради Војче
>Војче аут, нека се среди, Војче не е за у прва постава, Војче аут
>Губиме дома од ебан Вест Хем поради Чех
>Санчез трчал на терен :вонзем:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom