Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Реков дека нема да ја гледам, но и на Марс да сум ќе најдам начин да го гледам Арсенал. После утакмицата станувам и идеме со жеска ми у џиџимиџарница и загледувам приверзок Арсенал. А пред тоа изнервиран, пцуење, кур и на мајкати путка ми беа само зборовите. Си го земав приверзокот и ми вика, после таква нервоза од нив, ти ипак после две минути идеш да си купиш нешто од нив.? Се гледа љубовта што ја имаш кон нив. :toe:

Цела 11ка потфрлија вчера, не бива играчите да се на Фк Долнодупени. Катастрофа сите до еден, но само еден ја надмина границата на катастрофалноста. Пластико глупа, да ти ја ебам жена ти во пластичните цицки!
Венгер не сум го видел поочаен. До вчера ми беа на гости баба ми и дедо ми на десетина дена и сфатив дека староста е заебана работа. Гледам и Венгер го фаќа. Поочаен од 2006 и изгубеното финале. Врвот му беше кога го пушти Санчез. А и гушнувањето на сакото беше дно дна. Да не ме разберете погрешно, но тие два потега му беа очај.

Сепак е прво коло, не треба паника. Шпиц да земеме, по можност Бензема цврсто верувам дека ќе бидеме шампиони.

Некој горе рече дека почнувам да сум ко ганерот, а даам предикт обратно е. Јас викам не е така. Наредна недела, КП-Арсенал 0-3.:pistoldz:

И јас сакам Бензема да дојде во Арсенал, ама рееално не гледам причина зошто би го направил тоа. Уште повеќе зошто би си отишол од Реал. Со Реал, има повеќе шанси да освојува титули и најважно првотимец е. Да седи на клупа, ќе сфатам зашто би си заминал, вака не. Башка немам никаде слушнато информации дека е во лоши односи со управата или некој од играчите и тренерот.

Некој овде Ивица од Куманово ?

Cadena Sar: Lavezzi has asked to leave psg Benitez rates him highly and wants him at Real as Benzema might join Arsenal
Мартинез на позајмица у Wolves

Победава на Сити е утеха барем дека не бевме најочајни.

Би требало, последна година од договорот му е. Сигурно ќе добие шанса и ако се покаже добро ќе го задржат.

Секако можеме и да го вратиме Мартинез ако ептен стане критично на голманската позиција (долготрајна повреда на Оспина/Чех)

Абе уште си правите филмови за Бензема, незнам како не ви е јасно дека е милениче на реал не го пуштаат а не верувам и он дека сака да си оди.
Дај помирете се овој напад што го имаме и молете се да се воиграат и да имаат среќа во газот, ако сакате титула.

За утакмицата со Вест Хем ќе искоментирам иако не ја гледав.
Мислам дека нашиве летнаа во облаци после победата на Челзи.Освојување на титула не е само да тепаш во дерби утакмиците,мора да останеш и 100% фокусиран и на утакмиците со малите тимови.Сепак мислам дека ова баш добро им дојде за да не летаат толку високо.
Се надевам дека Санчез ќе се врати во најбрз можен период, оти кога е он на терен и останатите се борат повеќе.
Со КП немаме право на гешка, а уште помалце на таа со Ливерпул,но утакмица по утакмица да не се залетуваме многу оти гледам што направија пред 2-3 дена.

И Венгер треба да понесе одговорност за поразот.Готов е проектот, тимот е спремен, време е да се замешаме сериозно во борбата за титула.За кој кур ротации во средина ?
Лани колку што беше важен Кокелан за добрата форма на тимот толку и Казорла кој беше безгрешен на б2б позицијата.Целата екипа е поразиграна кога игра таму.Еве Ремзи вчера најголем број загубени топки.Значи не ми е јасно,ја најде формулата,газевме се пред себе,највеќе освоени поени од јануари наваму у ПЛ и сега пак го глави Казорла на крило.
Не викам дека Венгер е крив за поразот.Цела екипа беа за никаде не чело со Чех кој по мене беше кривец и за двата гола.Каква офсајд стапица кога исплива во празно и каков расчекор кога прима гол од никаков шут на негова статива.

Чуба опет стрелец за Хал (y)
AcrobaticSimplisticHorseshoebat.gif

http://gfycat.com/AcrobaticSimplisticHorseshoebat

Последно уредено:
Акпoм нa крaјoт ќе биде Кoкелaн зa oвaa сезoнa :D

Sent from my LG-D620 using Tapatalk

Нормално, ако останеме на Жиру само како лани со Фламини. :D

Sent from my SM-G360F using Tapatalk

Afobe пак стрелец. Од пенал овојпат ама гол си е гол. На Венгер ќерка му у пичка што го продаде :place:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom