Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Ви ебам сфе да ви јебам.
Пиј си шток бе па ти :D
Гола вода е штокот, сега во Охрид се скапав од пиење ништо... Со ракија подолжив кога снема, пак ништо, уште ми е криво за тие 700 денари, имаше една туба жолта да земам. :D

Гола вода е штокот, сега во Охрид се скапав од пиење ништо... Со ракија подолжив кога снема, пак ништо, уште ми е криво за тие 700 денари, имаше една туба жолта да земам. :D
Koa si boodalla...ja ne begam od rakija...ne mrdam...najarno e takje

А шо треба да се случи? Крила да ти пораснат? Или сакаш супер сајонец да станиш? :D

Пијам шток после кафана, зошто во кафана најчесто пијам ракија а штокот најдобро ми ја „сврзува“ и сабајле неам тегоби. Ако продолжам а пијам пиво или недајбоже вино болен сум следни три дена :D

Со шопска салата, и некое парче сирење од страна. Овчко, по можност. Порнич.
Геј пoрнич? :pos:Хуехуе
Дoбрo aј дa не пoчнувaaт муaбетите oooк кееп скрoлинг :Д

Liverpool to close in on Illarramendi
awesome_up.png

Awesome
4K
dislike_up.png

Dislike
755
Liverpool are closing in on Asier Illarramendi after the Real Madrid midfielder was told he has no future at the Bernabeu and could leave.
Source: The Independent
Thursday, August 6, 2015 11:56

Два месеци зборат за ова и никако да биде!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom