Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
16 април 2008
Мислења
2.525
Поени од реакции
2.380
Утре мислам дека и официјално ќе ги претстават бројките на играчите,или денеска беше тоа?!

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
Си нарача дрес или фати воз до Манчестер да си земеш? :D
Порачан е, се надевам до вторник најкасно среда до 12ч да стигне, ако не..ќе го чекам дури во МК :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Рафаел во Лион. На Твитер луѓе што пратат француско викаат дека Лион највеќе сардисани од повреди имале преку сезоната, супер ќе им се вклопел :D

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.794
Поени од реакции
44.077
Фелаини ќе го менува бројчето а? Добро, и онака не очекувам да се изнаигра сезонава. :)

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Летово нето потрошени 20 милиони :D[DOUBLEPOST=1438516338][/DOUBLEPOST]Според мене измените во бројките, ако доаѓа Педро:

1. De Gea
2. Darmian
3. Shaw
4. Jones
5. Rojo
6. Evans (Schneiderlin)
7. Memphis

8. Mata
9. Pedro
10. Rooney
11. Januzaj
12. Smalling
13. Lindegaard (Romero)
14. Chicharito
15. Fellaini
16. Carrick
17. Blind
18. Young
19.
20.
21. Herrera
22. Powell
23.
24.
25. Valencia
26.
27.
28.
29.
30. Varela
31. Schweini
32. Valdes
33. McNair
34.
35. Lingard

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.794
Поени од реакции
44.077
Овој Ди Марија испадна најголема пичка што играл кај нас до сега. Ме разочара до крај, го сметав за упорен човек и голем борец, а се откажа после само една лоша сезона. Јок нека стане, искрено од една страна малце мака ми е што не успеа кај нас...но од друга страна ми е сеедно што заминува, бидејќи секако лани двете најдобри серии ги фативме без него во составот и како одминуваше сеозната се понезаинтересиран изгледаше на терен. Нека му е со среќа во ПСЖ, ваљда ќе си освои титула во првенството во кое немаат конкуренција, па ако го исполнува тоа жив и здрав нека е.

Би сакал само да земавме некој поспремен играч од Пердо како негова замена. :)

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Овој Ди Марија испадна најголема пичка што играл кај нас до сега. Ме разочара до крај, го сметав за упорен човек и голем борец, а се откажа после само една лоша сезона. Јок нека стане, искрено од една страна малце мака ми е што не успеа кај нас...но од друга страна ми е сеедно што заминува, бидејќи секако лани двете најдобри серии ги фативме без него во составот и како одминуваше сеозната се понезаинтересиран изгледаше на терен. Нека му е со среќа во ПСЖ, ваљда ќе си освои титула во првенството во кое немаат конкуренција, па ако го исполнува тоа жив и здрав нека е.

Би сакал само да земавме некој поспремен играч од Пердо како негова замена. :)
Ако по некоја случајност дојде Ибра кај нас.. жими тасета што ќе освојат лига.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не се до толку боси одбраните во француска лига, играат во таа лига претежно црнци (читај физички снажни) дефанзивци, така да освен тоа што има повеќе утакмици во ПЛ, не верувам на физички план да е толку никаква француската лига. Ибра што е ѕвероња, ѕвероња си е сегде :)
Мене само ме изиритира тоа што лањаше дека не бил играч за една сезона, сакал легенда да стане не знам што а месец дена после тоа им побарал трансфер. Барем кажи им на управата, не мора на фановите, со време дека не ја бива работата, нешто како Де Геа. Вака сите будали испаднаа. Позитивна страна е што сега имаме позибалансиран тим иако уште фалат играчи.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.906
Поени од реакции
11.667
Angel Di Maria: Man Utd winger set for Paris St-Germain medical

Не да го какам, ама добар играч игра добро во секоја лига. Јбг, кратко траеше.

Kajgana Shop

На врв Bottom