Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
Автоматски паѓа цената ако одреден клуб рече дека се отворени за продажба...

Е добро де, и Берлускони викаше дека ќе останат Ибра и Тиаго Силва, дури и нови договори потпишаа, за да една недела подоцна одлетаа за Париз.

Се дешаваат такви срања :)

Тоа е друго, проектот им бил такоф :D

Ако играчот изрази желба да си иде клубот нема што да прави,simple as that.

Сеа ќе видиш Мата коќе ви го лапниме :D
Искрено да ти кажам, го пропуштивте тој воз. Дедлајн беше зимата. Сега само ако се договорат со Луј во спротивна насока да оди Погба , инаку летово не гледам некој да му го земи Мата. :D

Да, лани ова време може имаше шанси ама се разигра сега Мата, башка меѓу поинтелигентните играчи е во тимот и му легна добро новата позиција.
Не верувам дека сезона пред ЕП би мењал екипа али ху ноуз...

Искрено да ти кажам, го пропуштивте тој воз. Дедлајн беше зимата. Сега само ако се договорат со Луј во спротивна насока да оди Погба , инаку летово не гледам некој да му го земи Мата. :D

Нема шанси да си пукате в колено со Погба, да ви замини за 0 а да го купите за 80+. Барем јас не ве сметам за толку глупи.

Да, лани ова време може имаше шанси ама се разигра сега Мата, башка меѓу поинтелигентните играчи е во тимот и му легна добро новата позиција.
Не верувам дека сезона пред ЕП би мењал екипа али ху ноуз...

Знам се заебавав ама пак hey one can dream :D

Нема шанси да си пукате в колено со Погба, да ви замини за 0 а да го купите за 80+. Барем јас не ве сметам за толку глупи.
И јас не ги сметам толку глупи. Ги гледаш што работаат со Де Хеа а има само една година од договорот. Иста прикаска, ако Јуве го преценува 80+ Погба, Јунајтед ќе го процени 50+ Мата. И ќе праат бизнис. :D

И јас не ги сметам толку глупи. Ги гледаш што работаат со Де Хеа а има само една година од договорот. Иста прикаска, ако Јуве го преценува 80+ Погба, Јунајтед ќе го процени 50+ Мата. И ќе праат бизнис. :D
Види ми го потписот и аватарот и се ќе ти стани јасно :) да знајш со кој би се заебавале :D :D

@Сладоледџија зошто си фтор со гласови, ќе отвараш тема?
не ме бива, нека отвори некој друг :)[DOUBLEPOST=1438102412][/DOUBLEPOST]
Сакаш да кажеш дека “Форумот греши и кога е во право?“:D
да[DOUBLEPOST=1438102569][/DOUBLEPOST]
Па сем Јувентус, друго ништо не прати, а и „кој кур“ :D
па вреди ли да се замарам со други утакмици (и тимови) во Сериа А освен на Јуве? :D

Последно уредено:
Што,да го држи со сила?мислиш да му покачи плата?
Или да го држи со сила или да му покачи плата, може и двете. Решение има, секогаш :)
Проблематиката е дали ти се исплати, дали играчот е вреден за тоа и не само во моментот, туку и во иднина. Дали ако го држиш уште сезона две, може да ти донесе повеќе пари или успех со тоа што ќе биде тука во тоа време :)
не ме бива, нека отвори некој друг :)

Де бе па ти, ко да треба да извршиш операција.
Ајде, нека се јави било кој :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom