Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас ќе отворам ако @Џонтра Волта неќе.

Неќе џонтра отвори ти жити се.

Најсериозен сум, доста си подопраен од порано кога коментираше фудбал и ете отвори ја темата па може ќе ни се посреќи да ги измочаме риваливе :Д

Неќе џонтра отвори ти жити се.

Најсериозен сум, доста си подопраен од порано кога коментираше фудбал и ете отвори ја темата па може ќе ни се посреќи да ги измочаме риваливе :Д

cekav da kazes, e sea odman spremam vovedot.

На избори кај нас да се одбиваа така одговорности сега претседател ќе ни беше Селмани, а мнозинство ќе имаше ПЕИ :D

Ја отварам бе што не ви е јасно?!
Само да се договориме дали одма (2-3 дена) или да чекаме пред суперкупот? Кога се игра тоа патем?

Ја отварам бе што не ви е јасно?!
Само да се договориме дали одма (2-3 дена) или да чекаме пред суперкупот? Кога се игра тоа патем?

накај 8ми е мислам супер купот. Абе отварај вечер ај.

Чекај бе обична тема не можеме да отвориме тој фантази запнал:pos:

А јас да отворам :?

Јуванташи има некои нови моменти за фамозното "фарсаполи" ама не ви одговараат,па мудро си молчите ;)
До пред некое време за секоја лага на тутоспорт и други про-јуве медиуми и "стручњаци" рипкавте на форумов
Ах бе...

Или да го држи со сила или да му покачи плата, може и двете. Решение има, секогаш :)
Проблематиката е дали ти се исплати, дали играчот е вреден за тоа и не само во моментот, туку и во иднина. Дали ако го држиш уште сезона две, може да ти донесе повеќе пари или успех со тоа што ќе биде тука во тоа време :)

Де бе па ти, ко да треба да извршиш операција.
Ајде, нека се јави било кој :)

Ме мрзи да пишувам:D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom