Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
и така и така не беше достоен да игра во клуб каков што е јувентус

Царот се поздрави ли со играчите и фановите на Јувентус? :cautious:
Гледам на инстаграм и твитер нема никаква порака.
Досега нема напишано ништо, сигурно чекаше да се официјализира трансферот.

2qknk3m.jpg

ги поздрави бе.

со изјава дека најголем сон му било да игра за Баерн и дека конечно сонот му се остварил.

Мочање од керамиди си направи Марота со неговите изјави дека Видал нема шанси да си оди.

ги поздрави бе.

со изјава дека најголем сон му било да игра за Баерн и дека конечно сонот му се остварил.

Мочање од керамиди си направи Марота со неговите изјави дека Видал нема шанси да си оди.
Марота не рече така, туку рече дека Видал и Погба не се на продажба НО доколку одличат да си одат самите тие тогаш Јуве нема да ги држи со сила.

Очигледно Видал сакал друго нешто во животот и побарал трансфер.

Марота не рече така, туку рече дека Видал и Погба не се на продажба НО доколку одличат да си одат самите тие тогаш Јуве нема да ги држи со сила.

Очигледно Видал сакал друго нешто во животот и побарал трансфер.
во ред тоа,но безброј пати изјави дека не се на продажба,а со тоа индиректно дава до знаење дека е сигурен дека нема да си одат.

Колку брзо го премислија милионите на германците,тоа е чудо едно.

И Видал ве дупеше у здрав мозок,штитници,стегачи,тетоважи со амблемот на јуве за на крај ви го закачи до желудник.
Сигурно подобри фризери има во Минхен за неговите фризури,па да проба нешто ново :D

Најјак во врска со Видал летово ми беше @DeviAngel. Ако во некој фан клуб се дискутираа шпекулации за негов трансфер, тој експресно ги демантираше и им соопштуваше на сите дека Видал сакал да ја заврши кариерата во Јуве. :D

во ред тоа,но безброј пати изјави дека не се на продажба,а со тоа индиректно дава до знаење дека е сигурен дека нема да си одат.

Колку брзо го премислија милионите на германците,тоа е чудо едно.

И Видал ве дупеше у здрав мозок,штитници,стегачи,тетоважи со амблемот на јуве за на крај ви го закачи до желудник.
Сигурно подобри фризери има во Минхен за неговите фризури,па да проба нешто ново :D
Тоа е бизнис кој го еба, Марота така велеше оти Видал до вчера кога му жешеше за коленото и изгубија интерес пола тимој, еден пас неможеше да го погоди се колнеше дека ќе се пензионира тука али јбг.

После овие изјавите не сум баш рамнодушен али избегавам да коментирам :)[DOUBLEPOST=1438097685][/DOUBLEPOST]
Најјак во врска со Видал летово ми беше @DeviAngel. Ако во некој фан клуб се дискутираа шпекулации за негов трансфер, тој експресно ги демантираше и им соопштуваше на сите дека Видал сакал да ја заврши кариерата во Јуве. :D
Јас споделвав вести од извори од Италија за дадени клубови како на пр Арсенал и Ливерпул кога ги поврзуваа и повторно Манчестер дека нема да си оди аз кај нив, а кога пукна од изворите кредитибилни за во БМ прв ојдов им честитав во темата на Баерн ете барем стој постот :)

Тоа е бизнис кој го еба, Марота така велеше оти Видал до вчера кога му жешеше за коленото и изгубија интерес пола тимој, еден пас неможеше да го погоди се колнеше дека ќе се пензионира тука али јбг.

После овие изјавите не сум баш рамнодушен али избегавам да коментирам
ајде ајде не биди пичлеме и признај си пораз дека си отиде твојот миленик за кој беше спремен и рака во оган да ставиш дека нема да си оди.

Како ви го рецна преку ноќ,како курва кога ќе прими поголем од што треба :D

ајде ајде не биди пичлеме и признај си пораз дека си отиде твојот миленик за кој беше спремен и рака во оган да ставиш дека нема да си оди.

Како ви го рецна преку ноќ,како курва кога ќе прими поголем од што треба :D

Мој миленик и со право од стално бил Маркизио али и за милениците сум оштар кога треба, оваа цела сезона Видал до последните 2-3 утакмици во ЛШ го критикував.
:)

Е добро де, и Берлускони викаше дека ќе останат Ибра и Тиаго Силва, дури и нови договори потпишаа, за да една недела подоцна одлетаа за Париз.

Се дешаваат такви срања :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom