Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
Џ

Џонтра Волта

Гостин
Pa za taa konstantnost zboram de. Baloteli e vo top 5 napagjaci vo svet po talent I fudbalsko znaenje ama koj kur koga e retard?

I drugoto se ok, ama zasto Hendo limitiran u ofanziva? Po mene eden od najdobrite paseri vo PL, so odlicna vizija za igrata. Sea ne e mozda dribler I nekoj sto se istaknuva ali nema veze.
Епа Џек е дриблер и се истакнува. :D
И боље се снаоѓа пред гол, затоа е и плејмејкер а не б2б ко Хендо.

А и не ни знам од кај споредбава, Хендерсон на 20 години се ебаваше у Сандерленд а у тоа време Џек со 18 играше прва постава у Арсенал.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Затоа и Силва е боље од Јаја Туре, дека боље се снаоѓа пред гол и затоа не е бокс ту бокс.
Ти ебам глупото размислување :D

Да те чита штрафценигерот, ќе те избрка од населба.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.774
Поени од реакции
115.687
:pos:
Per nemoj so Sungerot Bob argumenti, na 18 igral prva postava u Arsenal. Ti go dadov vekje primerot so Balo, eve I Makeda ti e dobar primer, mu donese titula na UTD a glej sea kade e.
Vaka ko igrac spored talent podobar e Vilsir, ali dzabe toa ako mu se pointeresni zabavite I pusenjeto cigari. Mislam mi ja sfakjas poentata...

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
А и не ни знам од кај споредбава, Хендерсон на 20 години се ебаваше у Сандерленд а у тоа време Џек со 18 играше прва постава у Арсенал.
Е шукурац бајо мој. Така ако идеме, Андерсон играше на 20 години прва постава у ManU, а рецимо Санчез тогаш уште бил у Удинезе, или Хазард у Лил. Не ваља таа логика.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
:pos:
Per nemoj so Sungerot Bob argumenti, na 18 igral prva postava u Arsenal. Ti go dadov vekje primerot so Balo, eve I Makeda ti e dobar primer, mu donese titula na UTD a glej sea kade e.
Vaka ko igrac spored talent podobar e Vilsir, ali dzabe toa ako mu se pointeresni zabavite I pusenjeto cigari. Mislam mi ja sfakjas poentata...
Ќе ти пише у 7 вечер дека ја сфатил. Со средно е, пушти го, дај му малку време, не го силувај одма.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.858
Поени од реакции
11.524
Уште чекам вилшер да потпише за јунајтед. Не за џабе ван гал вика тимот не ми е комплетен.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Тоа дали е подобар Вилшир од Хендерсон доволно е да се види кога играат во репрезентацијата, од цел утепан среден ред само Џек е светла точка, па според тоа заклучоци секој сам нека си вади.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Da mu ebam majkata literaturna. Sea se napnav, ke si kupam dres od Hendo na frisop.
Ќе ти го дадам мојот ако толку сакаш. Фалшерајка е али за на серва нема мука :D

Серва, пошто за фудбал не го бива, не се снаоѓа пред гол.

Кое му е бе тоа размислување? :D

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Џонтра сака да каже дека Вилшер е поатрактивен играч за гледање али пак џабе му е се тоа ради ова шо го наброја Стефо.

Џабе ти се 10 фантастични утакмици и после цела сезона повреден и пијан.

Пред Хендо е шанса да покаже дека стварно вреди и да ја држи цела средина на Ливерпул со капитенска лента на рака па ако не падне под притисокот, искрено се сомневам пошо долго време е таму, тогаш ме боли кур каде играл на 18 години дали у Ватфорд или Шматфорд.

Можеби Вилшер е поталентиран али тоа не мора да значи дека ќе испадне бољи играч.
Моментално Хендо има мала предност ради тоа шо овој се повредува многу често.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.774
Поени од реакции
115.687
Ќе ти го дадам мојот ако толку сакаш. Фалшерајка е али за на серва нема мука :D

Серва, пошто за фудбал не го бива, не се снаоѓа пред гол.:LOL:

Кое му е бе тоа размислување? :D
Hejta be goni go, mu ebam toa Brozovic fanot.
Lele so pisal Bateman majko mila. :LOL:

R

red.devil

Гостин
Хендо - Вилшер споредба. Да беше Хендо лани во Арсенал, Арсенал ќе освоеше ПЛ. Да беше Вилшер во Ливерпу, ќе завршеа десетто место. Продолжете. :)

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Нема муабет дека Вилшер е поатрактивен ама тоа не го прави подобар, според мене.
Хендерсон е поконстантен и покрива повеќе од теренот, при што повеќе му помага на тимот.
Ко што вика Клип, едино што може да го сјебе да напредува е притисокот од таа капитенска трака. Го издржи ли тоа сезона-две, тогаш мислам дека ќе се крене на повисоко ниво.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom