Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
Џ

Џонтра Волта

Гостин
Затоа и Силва е боље од Јаја Туре, дека боље се снаоѓа пред гол и затоа не е бокс ту бокс.
Ти ебам глупото размислување :D

Да те чита штрафценигерот, ќе те избрка од населба.
Да ви ебам ја глупата споредба на различен тип на играчи.
Сте го прецениле малце Хендерсон одкога му дадовте капитенска лента, мислите дека е Џерард.[DOUBLEPOST=1438081995][/DOUBLEPOST]Е ви објасни и другиово средно, о вие ретардирани факултеЦки копилиња. :D

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Да ви ебам ја глупата споредба на различен тип на играчи.
Сте го прецениле малце Хендерсон одкога му дадовте капитенска лента, мислите дека е Џерард.
Не мислиме и не е Стиви.
Хендо пред 25 дена доби капитенска лента.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Не мислиме и не е Стиви.
Хендо пред 25 дена доби капитенска лента.
Не вие на форумов, на тие од Англија мислев.
Уште лани кога носеше лента, изведува слободни, корнери, он почнува акции, све околу него се движи, он мора да подаде напред со дијагонала, божем Пирло е.

И еден јак притисок да им бидеш капитен на Лалана, Ален и Кутињо шо да ти кажувам. :kuracc:

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Уште лани кога носеше лента, изведува слободни, корнери, он почнува акции, све околу него се движи, он мора да подаде напред со дијагонала, божем Пирло е.

И еден јак притисок да им бидеш капитен на Лалана, Ален и Кутињо шо да ти кажувам. :kuracc:
Ако не го прави тоа тогаш ќе биде „не му даваат ни акција да почне, ни корна да изведе, он ќе ми биде капитен и најдобар у тим“ ако му даваат да го прави тоа, тогаш „мислиш Пирло е“.

Кој ти е глупиов муабет бе од сабајле? :D

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.747
Oвие жабариве не можат да излезат на крај со Кастиел онаму, па дојдоа у оваа тема да се мешаат :icon_lol:

Последно уредено:
R

red.devil

Гостин

Во врска со болдов, го заборави клучното. Дали е добар во извршувањето на тие задачи? Ако е добар, не знам зошто да не изигрува Пирло, Чави или Сколс. :D

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Во врска со болдов, го заборави клучното. Дали е добар во извршувањето на тие задачи? Ако е добар, не знам зошто да не изигрува Пирло, Чави или Сколс. :D
Слободни мора да подобри, дефинитивно, тука нема муабет :)

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Ако не го прави тоа тогаш ќе биде „не му даваат ни акција да почне, ни корна да изведе, он ќе ми биде капитен и најдобар у тим“ ако му даваат да го прави тоа, тогаш „мислиш Пирло е“.

Кој ти е глупиов муабет бе од сабајле? :D
Не сум наспан. :D

Според мене Кутињо е боље изведувач на прекини.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
W

wicked_1

Гостин
Кај посериозни клубови такви како Вилшир не траат многу, веќе е 6/7 години у Арсенал незнам од каква корист им е освен лупањето у гради колку е енглез и ганер и ги мрази тотенхем.
Изгледа чекаат момент за да го шитнат на Сити за 25м+

R

red.devil

Гостин
Не сум наспан. :D

Според мене Кутињо е боље изведувач на прекини.
Добро, за слободните се сложувам ама дијагоналите долгите топки и шутирање од далечина. Па тоа му е и позицијата, ако не ај Ален нека пушта долги пасови.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom